Благодарност на Василовците, Драго, Краси

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Благодарност на Василовците, Драго, Краси

Мнениеот dobrin » Чет 01 фев 2007 22:49

Огромни благодарности на Vaskoto1, Vasstoр, DragoGT и Madmen.
На Vaskoto1, защото вчера дойде с мен да направи диагностика на един Голф 3 GT 101 к.с. AFT, а днес ме прие без предварителни уговорки и от 14.30 до 19.30 /пет часа/ се занимава с въпросното возило и смени само всички спирачни дискове барабар с лагерите отзад, накладките тоже всичките, нова спирачна течност и почистване на казанчето, дистрибуторна капачка и палец, ангренажен комплект - ремък и ролка, пистов ремък и ролка, клиновиден ремък, масло, и всички филтри, както и почистване на дебитомера. И като за капак ми даде комплект крик с ключ за джанти, задено с пластмасовата поставка за целта.
На Vasstoр, за това, че остана при Vaskoto1 и му помага при смяната на описаните чаркове, а и когато се наложи, отиде да вземе /при това на супер цена/ необходимите допълнителни части.
На DragoGT, за това, че отидохме до неговия офис и изпратихме едни спешни факсове, след което ме развозва напред назад из града, и накрая ме закара у нас.
На Madmen, че се дигна от Люлин до гаража на Vaskoto1, за да можем да вземем Голфа и да го докарам до вкъщи, след което, ме закара на Люлинската сибрка.
Благодаря ви много, както DragoGT писа в един пост, на Копривките2 ще има много да се черпи.
:bowdown :044: :bowdown :044: :bowdown :044: :bowdown :044: :bowdown :044:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 01 фев 2007 23:05

ти да си кютиш! че да не почна да разправям колко работа си свършил за клуба и всичко останало!
ааама ха!
за такива като тебе само :respect
:kef: :bleh1

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 01 фев 2007 23:24

верно си е!!! ти заслужаваш :respect

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Благодарност на Василовците, Драго, Краси

Мнениеот buFka » Пет 02 фев 2007 7:50

dobrinb написа:Огромни благодарности на Vaskoto1, Vasstoр, DragoGT и Madmen.
На Vaskoto1, защото вчера дойде с мен да направи диагностика на един Голф 3 GT 101 к.с. AFT, а днес ме прие без предварителни уговорки и от 14.30 до 19.30 /пет часа/ се занимава с въпросното возило и смени само всички спирачни дискове барабар с лагерите отзад, накладките тоже всичките, нова спирачна течност и почистване на казанчето, дистрибуторна капачка и палец, ангренажен комплект - ремък и ролка, пистов ремък и ролка, клиновиден ремък, масло, и всички филтри, както и почистване на дебитомера. И като за капак ми даде комплект крик с ключ за джанти, задено с пластмасовата поставка за целта.
На Vasstoр, за това, че остана при Vaskoto1 и му помага при смяната на описаните чаркове, а и когато се наложи, отиде да вземе /при това на супер цена/ необходимите допълнителни части.
На DragoGT, за това, че отидохме до неговия офис и изпратихме едни спешни факсове, след което ме развозва напред назад из града, и накрая ме закара у нас.
На Madmen, че се дигна от Люлин до гаража на Vaskoto1, за да можем да вземем Голфа и да го докарам до вкъщи, след което, ме закара на Люлинската сибрка.
Благодаря ви много, както DragoGT писа в един пост, на Копривките2 ще има много да се черпи.
:bowdown :044: :bowdown :044: :bowdown :044: :bowdown :044: :bowdown :044:

почти същия сценарий кат при мене :)

Ваското1 действа по каруцата, Драго го раздава шофьор, а Васстопа ми оправя дискотеката на стоповете и задна пръскалка....mhihi

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 02 фев 2007 8:04

За мен е удоволствие да помогна. Лек път ти желая!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”