Въпрос за оригинална навигация на Пасат 5.5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
isplovdiv
Автомобил: Passat 2.8 4motion
Двигател: 2002

Въпрос за оригинална навигация на Пасат 5.5

Мнениеот isplovdiv » Вто 01 дек 2015 0:43

Здравейте колеги, от скоро имам колата и има нещо в музиката и навигацията което въобще не ми харесва, колата е с 4 колони само, няма допълнителни колони за бас нито усилвател, няма чейнджър нито виждам кабели за такъв.
Та въпроса ми е: как да добавя чейнджър и съответно какъв трябва да е? Има ли как да се извади АУКС изход? Навигацията на това чудо може ли по някакъв начин да се използва и чете ли нормални аудио дискове? Може ли да добавя колони за бас и ще може ли да ги захрани или трябва да търся и усилвател? Или ако някой може да ми предложи вариант как да подобря качеството и силата на звука в колата без да развалям вида на таблото отвън или ако се наложи да го разваля да е с нещо което пак е фабрично за колата и ще пасне точно на мястото.
Преди имах а4-ка 96 година с музика босе (касетофон и чейнджър) с 4 колони във вратите 2 на кората и усилвател в багажника и сега това на пасата ми се вижда някак си много слабо сравнено с това на аудито.
Прикачени файлове
DSC08535.JPG

Потребителски аватар
vlado_tonev
Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
Двигател: ALH 2000
Контакти:

Re: Въпрос за оригинална навигация на Пасат 5.5

Мнениеот vlado_tonev » Вто 01 дек 2015 7:18

Здрасти,колега.За усилвател и бас нищо не мога да те посъветвам,защото съм много некомпетентен. :redface .Но ти препоръчяам да разгледаш дигиталните чеинджъри,които могат да ти свършат някаква работа http://www.ycarlink.com/2239_Audi-VW-Skoda-Seat.htm Мисля че тук в София вървят около 140 лв. :beer

Потребителски аватар
isplovdiv
Автомобил: Passat 2.8 4motion
Двигател: 2002

Re: Въпрос за оригинална навигация на Пасат 5.5

Мнениеот isplovdiv » Сря 02 дек 2015 22:31

Благодаря за съвета :beer идеята наистина е по добра от оригинален чейнджът, но все пак решава ми решава само една част от проблема

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”