Не, просто такъв тип предавания имат друга (скрита) цел - да стимулират потреблението на определени стоки и услуги. Затова няма значение дали печелят 100 паунда от една кола или 5000. Дали ще е кола или къща, тактиката е една и съща. И както виждаме работи. Огледай се и виж колко коли има по пътищата - куцо и сакато е с кола.
Хм, според мен целта им е единствено зрителски интерес, за да се задържат по-дълго по Дискавъри, нямат за цел да печелят от продажбата на колите, нито пък ги вълнува колко коли има по пътищата. Но наистина започнаха много набързо да дават ремонтите, това не се харесва на зрителите, ама нали трябва да остане време за рекламите, какво да се прави, всичко е пари.
Не е каквото беше. Имаше някои интересби ремонти в последните епизоди, но като цяло е повече шоу и то на по-екзотични модели. Преди време помня и едно предаване имаше за един пич, който си сглобяваше бъги... Явно в обозримото бъдеще Дискавъри не смятат, че зрителя има интерес към ремонтиите, а към самото шоу.
Да, няма интерес към ремонтите. Особено в богатите държави, откъдето идва предаването. А у нас, все по-вече има интерес към ремонтите, защото от ден на ден, явно ставаме все по-бедни...
След малко, от 11 часа, по Дискавъри ще дават предаване за Голф. Само не знам за кой модел, не че е от голямо значение за кой модел става на въпрос. Довечера от 18 часа ще повторят предаването...
Смениха му масления охладител с уплътненията 30 лири, нови датчици за абс-а по 5 лири парчето, ремонт на абс модула, смяна на платката заради ръжда, почистване 190 лири с диагностиката, ремонт на люка с части от друг люк втора употреба, беше му счупен единия водач,не запомних парите. Накрая, кожен салон за 400 паунда, 50 паунда за волан и топка за скоростите и възстановяване на джантите и нови гуми 480 паунда. 1200 за колата, 1800 за ремонтите. Беше я обявил за 5000 паунда, обадили му се и му предложили 5500 и за толкова я продаде на тоя който беше дошъл да я купи. Беше добро корадото, ама с десен волан деа
Ода, също така сложиха и рамена на чистачките от Лупо - популярен "ъпгрейд" вместо кривените стандартните рамена. Не ми хареса това, че сложиха топка и кожа на скоростния лост от модел преди фейслифта, както и това, че не обърнаха внимание на счупената централна конзола - масов проблем за модела и изобщо за много Фолксвагени от тези години.
Да, англиначани, какво да ги правиш. Като цяло ми е адски объркано точно това предаване и най вече цените на някои части и труд. Кожен салон 500 паунда, спирачни дискове и накладки 100 паунда. Дали обаче при тях е изчепеното или при нас не знам, май по скоро при нас е