пасат б5 къде се намира модула за централното
пасат б5 къде се намира модула за централното
Здравейте, интересувам се къде се намира модула за централното.
Re: Проблем с пасат б5
Намерих го но това не е ли конфортмодула. Като го изключа пак има упрВление на машинките на вратите.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Re: Проблем с пасат б5
Управлението на централното е в шофьорската врата. Вградено е в конзолата за управление на стъклата.
-
- Автомобил: Passat b5 1999
- Двигател: TDI 19 110
Re: пасат б5 къде се намир модула за централното
Здравейте колеги,и аз имам проблем с моя пасат.Проблема е следния централното си прави каквото поиска,например заключвам с дистанционното и шофьорската врата заключи и веднага отключи,задна лява врата изобщо няма ток до нея а от дясната страна и двете врати понякога не се отключват но като натисна копчето втори път се отключват,а другото което забелязах е че като пъхна ключа в ключалката той се върти свободно и на ляво и на дясно без реакция на централното дори и на самата врата,та колеги сещате ли се за нещо което свързва следните изброени проблеми,ще съм ви много благодарен ако дадете съвет.
- Jeka
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: AJM++
- Контакти:
Иван Златев написа:заключвам с дистанционното и шофьорската врата заключи и веднага отключи
Проблем с микро ключа във вратата.
Иван Златев написа:като пъхна ключа в ключалката той се върти свободно и на ляво и на дясно
Оста на ключалката се е счупила. В такъв случай се сменя самата ключалка.
-
- Автомобил: Passat b5 1999
- Двигател: TDI 19 110
Re: пасат б5 къде се намира модула за централното
В такъв случай ако сменя цялата брава ще ми се оправи ли проблема.И благодаря за отговора.
- na4o4o
- Автомобил: PASSAT B5 1998
- Двигател: AFN
колега при мен също задна лява врата,не се заключва,от време на време само,сменил съм три брави и пак същото,незнам какво да права
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Да ги купуваш нови!
Иван Златев написа:Здравейте колеги,и аз имам проблем с моя пасат.Проблема е следния централното си прави каквото поиска,например заключвам с дистанционното и шофьорската врата заключи и веднага отключи,задна лява врата изобщо няма ток до нея а от дясната страна и двете врати понякога не се отключват но като натисна копчето втори път се отключват,а другото което забелязах е че като пъхна ключа в ключалката той се върти свободно и на ляво и на дясно без реакция на централното дори и на самата врата,та колеги сещате ли се за нещо което свързва следните изброени проблеми,ще съм ви много благодарен ако дадете съвет.
Колега, това, че десните врати не се отключват е функция на централното/алармата, когато в колата се возят деца! Това не е проблем.