мнения за киа спортиидж

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Re: мнения за киа спортиидж

Мнениеот Pagemakerboy » Вто 08 дек 2015 3:55

За съжаление си прав - живея в България, ееех, де да беше приказка или приказна държава. Точно това е един от проблемите на държавата ни, че бездарни, неграмотни и прости хора без никакви качества да създават, произвеждат и като цяло да градят в България, разполагат по странни начини със средства, придобити по също така странни начини и поводи.

Нали знаеш приказката..като ще си говорим за приказки - прост народ, слаба държава. Ми точно това сме.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 08 дек 2015 9:58

Бе дайте му акъл на човека каква кола да си купи, от къде са му парите си е негова работа.А защо вие като пишете с главни букви и поставяте винаги запетайките на правилното място, и нямате пари си е ваша работа!
Продал е трийс декара гора на село и толкус.
Какво ни занимавате тука с абстрактен хуманизъм ... :mhihi

Последна промяна от forski на Вто 08 дек 2015 10:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Вто 08 дек 2015 10:01

Точно :th_up

Според мен, това е комунистическо схващане...Само който учи той ще има. Всеки може да има в свободния свят стига да иска, без значение образование, религия и т.н. Точно за това става дума, всички да имат равен шанс за успех. А по темата, да не съм и аз спамер като колегите... Има доста джипове от сорта, има Toyota, Suzuki, Hyundai и т.н Гледаш, харесваш, караш, взимаш! Или пък ако си много навит си взимаш Киа-та и така. Аз като видя Киа казвам... Киа, да ти го н.бия :h020 :Mr Green Fun

Последна промяна от betaserk на Сря 09 дек 2015 9:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 08 дек 2015 10:06

Беше то КИА да ти го набия...
И Хюндай и КИА са добри машини, и стават все по-добри, няма да сбърка и с двете, еле пък чисто нови :smile

Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 777 » Вто 08 дек 2015 10:35

Pagemakerboy написа:За съжаление си прав - живея в България, ееех, де да беше приказка или приказна държава. Точно това е един от проблемите на държавата ни, че бездарни, неграмотни и прости хора без никакви качества да създават, произвеждат и като цяло да градят в България, разполагат по странни начини със средства, придобити по също така странни начини и поводи.

Нали знаеш приказката..като ще си говорим за приказки - прост народ, слаба държава. Ми точно това сме.

Най-малкото, което може да се каже, че е леко некултурно да душиш в доходите на другите. Ако е получил наследство и не е бил отличник по български език, ти разрешаваш ли му да си купи кола или не разрешаваш?

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Вто 08 дек 2015 10:38

Миналата годиня лятото се возих в Киа Спортидж на тест-драйв. Беше с дизеловия агрегат. Впечатления:
1. Отзад ми е тясно - 1.90 съм.
2. Тромаво набира.
3. При 120-130 е шумно.
4. Това за приблизително 4к обслужване е така.
Лично аз бих се насочил към Хонда дизеловия агрегат или Хюндай. Ако имам парите де и трябва да избирам между тези модели.

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Сря 09 дек 2015 1:18

betaserk написа:Точно :th_up

Според мен, това е комунистическо схвашане...Само който учи той ще има. Всеки може да има в свободния свят стига да иска, без значение образование, религия и т.н. Точно за това става дума, всички да имат равен шанс за успех. А по темата, да не съм и аз спамер като колегите... Има доста джипове от сорта, има Toyota, Suzuki, Hyundai и т.н Гледаш, харесваш, караш, взимаш! Или пък ако си много навит си взимаш Киа-та и така. Аз като видя Киа казвам... Киа, да ти го н.бия :h020 :Mr Green Fun

Какъв комунизъм, бе, неграмотно момче! Я иди на Уолстрийт да те видим ако си тъп като папуда дали ще изкараш и два лева! Това "имам кинти, щото съм печен, но тъп", го има само в БГ, бе! Това да не мога да си напиша името без да сбъркам, ама имам две Поршета, го има само тук! Точно заради такъв ТЪП начин на мислене и оправдаване на хора, дето са кухи като лейки и не могат две изречения да напишат, но са УСПЕЛИ в БГ, нашата мила България е една помийна яма, в която най-големите прасета най-сладките ябълки си ги хрупат. Събуди се.

Последна промяна от hooligans на Сря 09 дек 2015 1:43, променено общо 2 пъти.
Причина: Получаваш официално предупреждение за спам!

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Сря 09 дек 2015 9:37

Аз съм се возил в Kia Sorento автоматик и с кожа и останах с хубави впечатления, базиках се за Киа да ти го... :Mr Green Fun Просто Аз обичам марковите неща и не налагам мнението си като някой хора! Просто бих си взел по маркова кола.

А за колегата... Аз с нищо не съм те обидил за да ме обиждаш, като не си съгласен с моето лично мнение си кажи твоето без да обиждаш! И в чужбина има хора успели от нищо а това, че ти завиждаш на хората които са успели без да кибичат в училище цели деситилетия си е твой проблем! И това, че обиждаш без да знаеш нищо за даден човек само показва твоята култура и ето от какви хора е съставена държавата ни! С една дума човек с твоя интелект от къде е изкарал пари е също под въпрос, от твоето мнение така излиза. Това е като: Крадецът вика - Дръжте крадеца… та и твоята работа! Аман от идиоти!

Последна промяна от betaserk на Сря 09 дек 2015 9:45, променено общо 1 път.

kurt 2
Автомобил: Polo fun
Двигател: AXR 2005

Мнениеот kurt 2 » Сря 09 дек 2015 9:41

Pagemakerboy написа:

По принцип сте прав,но въпросите,които обсъждате не са за автомобилен форум.И все пак има някаква надежда,съдейки по двигателя от аватара ви-не само неграмотните карат Жипове,па макар и не чисто нови...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”