Здравейте,
Нямах никакво намерение да подхващам още теми, но те ме принуждават като продължават да се държат по същия начин и в друг форум.
Искам да изразя и ВЪЗМУЩЕНИЕТО си от екипа на AVTOGUMI.bg. Никога не съм получавал по-вулгарно отношение от официална комуникация в интернет.
И по-конкретно:
- Категоризираха въпросите ми като "
МАЛОУМНИ"
- Категоризираха ме в графата "
БОЛНИ МОЗЪЦИ"
- Категоризираха много от потенциалните си клиенти като "
НЕНОРМАЛНИЦИ" и евентуално и аз в това число.
- Казаха, че усмивка приемали моите "
ЛАИШКИ ПРИЩЕВКИ"
- Надали имало друга фирма, която да "отговаря на мейлите в неделя следобед и с радост и усмивка да приеме всичките Ви лаишки прищевки. "
- Изказаха, че имат
най-доброто обслужване в страната като заключение
И всичко това беше относо DOT-а за гумите и без никаква друга странична провокация от мен.
Възмутен съм от отношението, което показаха. ДОРИ хипотетично да приемем, че обидите които са изказали са с право, то те НЯМАТ ПРАВО да използват такъв вулгарен език в официална кореспонденция и дори в неофициална, ако уважават себе си..
По много различни и културни начини може да се тушират всякакви въпроси, да се "разкара" определен потребител, но НЕ и по този вулгарен език/начин...
Продуктите може да им са ТОП, но с такава кореспонденция няма и да достигна до техните продукти.
Също така, когато постанах това, те отново написаха съобщение под мнението ми като не се отглониха от този "подобаващ" тон.
Аз трябва да съм Ви благодарен, че сте ми отговорили в неделя ли, карал ли съм Ви? А също така един от офисите ви работи в събота и неделя, а за това нещо се заплаща, получавате заплати и смеете да се туапте в гърдите как едва ли не аз трябва да се чувствам привилигерован, че комуникирате с мен. Вие не комуникирате с мен заради сините ми очи, а защото имате икономическа изгода. А накрая искате да кажете, че едва ли не ще е заради сините ми очи...
Прикачвам кореспонденцията както пожелаха няколко потребители и мнението от форумното им мнение.
НЕ ТОЛЕРИРАМ ТОВА ВИ ОТНОШЕНИЕ! АЗ СЪМ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, ИМАМ ДОСТОЙНСТВО И ВИЕ И НИКОЙ ДРУГ НЯМА ПРАВОТО ДА ГО ПОТЪПКВА!
П.С. Нямам намерение да се обяснявам защо ми е нужен DOT-а, това не Ви влиза в работата и интересува само мен. Вашата работа е да казвате какво предлагате на бъдещите и настоящи клиенти,а ако нямате това желание, то по най-учтив и човешки начин да откажете и прочие.
Поздрави,
Иван
Съобщение 3:
Съобщение 2:

- avtogumi2.jpg (39.3 KиБ) Видяна 2135 пъти
Съобщение 1:
Работно време:
Съобщение 4: