Здравейте,
Оставих колата в сервиз и там бяха откачили акумулатора за дълго време. Днес след като я взех, видях че автомобила не разпознава навигацията. Преди като запаля колата автоматично ми се включваше и навигацията, когато пусна фаровете автоматично светваха бутоните на навигацията. Сега тези неща не са налични - трябва да я включвам и гася автоматично и не ми се изписват песните на километража. Имате ли идея какво го е причинило и как мога да го оправя. Туарега е 2005 година, а навигацията е свалена от модел 2009

Туарег не открива навигация RNS-510
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Туарег не открива навигация RNS-510
Кога е монтирана навигацията рнс510 във вашата 2005 г кола! Доколкото разбирам е монтирана в последствие, попринцип този тип навигация се поддържа от фейслифт тоуарег, за да работи в тоуарег 2005 се монтира can interface 2.0 за да работи правилно в колата! Къде ви монтираха навито и как са го подкарали да работи в 2005 г трябва да попитате където са ви извършили монтажа!
Колата е закупена с тази навигация и тя работеше нормално(тоест беше синхранизирна с компютъра на автомобила) до преди да разкачат акумулатора. Не знам кой я е настройвал и разкодирал. Единственото, което имах беше пин кода на навигацията
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвайте с прекодиране Vcds, може да е изгубило настройки от сваляне на акумулатор
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвайте и с рестарт на навигацията комбинацията е двете стрелки <> и бутона говорителче горе в дясно, трите бутона едновременно рестартира навито!
Иначе кодирането на навито през vcds e 37- navigation, coding, long coding и там са настройките на steering wheel communication(bap) например се маха ако има отметка!
Иначе кодирането на навито през vcds e 37- navigation, coding, long coding и там са настройките на steering wheel communication(bap) например се маха ако има отметка!
Здравейте, дали знаете някой който има оригинален кабел, тъй като моя нещо не ми изкарва всички менюта, тоест Long Coding и Installation List ги няма никъде като опция.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”