Здравейте колеги,видях че има доста изписано по тази тема но нищо конкретно и подобно с моя случей.Предполагам че това е болно място на Пасатите и се очудвам че няма конкретна тема или поне аз нея намирам.Та проблема се изявява в това че шофьорската врата се отваря с малко зор като дръпна дръжката не се отваря с лекота и веднага като на другите врати ами трябва малко да я дръпна по рязко или да я драпна 2-3 пъти преди да отвори явно не опъва хубаво жилото ли... нямам си на идея попринцип знам че пасат 3 го имат този проблем както съм и чувал за Б5 но никъде в интернет не намерих информация за това.Попринцип мой познат ми каза да ида при ключар и срещо 30-40 лева щял да го оправи... но идеята е да се справяме сами с наще зверчета :) ако някой може да помогне с по изчерпателен отговор и евентуално със някоя друга снимка ще съм му много благодарен.
Поздрави!

Passat B5 шофьорската врата заяжда
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Re: Passat B5 шофьорската врата заяжда
Има едно жило което завършва с пластмасов държач със зъби , ако не е регулиран или отваря трудно или няма отваряне . За да стигнеш до него махаш ключалката .
- petar4oo
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 1999
Re: Passat B5 шофьорската врата заяжда
а как става реголирането на жилото? за да мога да го направя след като го разглобя