Състоянието на пътя Пловдив - Смолян?
Състоянието на пътя Пловдив - Смолян?
Колеги, знаете ли в какво състояние е пътя Пловдив - Смолян и за колко време се взима при нормално каране в сегашните условия?
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Състоянието на пътя Пловдив - Смолян?
ori написа:Колеги, знаете ли в какво състояние е пътя Пловдив - Смолян и за колко време се взима при нормално каране в сегашните условия?
Не е много зле пътя има си заледени участъци при сегашните условия за 2ч спокойно каране

На Пампорово е малко по разбито но също не е страшно
-
- Автомобил:
- Двигател:
joro_kem написа:евала...R@do написа:аз лично го вземма за около час
Не евала... ще го вземе за час като цъфнат на дедо ми налъмите.Пътя е около 90 км. 30% от пътя с повече от 50-60 е изключено да се кара да не говорим че има участъци( завои) в които с повече от 40 не може да се кара. А кажи ми сега през останалото време с 160 ли ще караш за да стигнеш за час!!
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
paradiselost написа:joro_kem написа:евала...R@do написа:аз лично го вземма за около час
Не евала... ще го вземе за час като цъфнат на дедо ми налъмите.Пътя е около 90 км. 30% от пътя с повече от 50-60 е изключено да се кара да не говорим че има участъци( завои) в които с повече от 40 не може да се кара. А кажи ми сега през останалото време с 160 ли ще караш за да стигнеш за час!!
Имай напредвид ако ти се наложи да изпреварваш, че от някой завой срещу теб може да ти изкочи някой от местните голфчета които вървят със сигурност не по-малко от 100км/ч, и голяма е вероятността да го видиш с вратите напред

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
nando 16v написа:Честно казано взима се за час ама лятото кам 4 сутринта като няма никакво движение и като знаеш пътя перфектно и като си малко празна глава![]()
ама сега при тази пътна обстановка 2 часа спокойно при нормално каране и при усилено движение и едно спиране за тоалетна даже
Голям дебат му ударихте, съгласен съм говоря за сухо време, а пътя го карм откаккто имам книжка:) преди това само като пасажер
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Големи състезатели сте там по тоя край! Имам лични наблюдения над приятели от там!
Баш състезатели не ама всеки тук си изгражда специфичен стил на каране това единствения начин да оцелеш тук по завоите.
По темата за пътя ; по внимателно каране и всичко ще ОК за около 2-2;30 мин.
Лек път от мен

MFA-то ми отчете: 100км., средна скорост 40км/ч., 2 часа и половина.
Пътя до Бачково е сух. Оттам до Чепеларе е мокреж и киша. А от там до Смолян са преспи и гадни коловози. Най-зле е положението в престижния ни международен курорт Пампорово -
все едно нарочно не бяха изчистили в самия курорт.
С нови зимни гуми съм и нямах никакви грижи за вериги. Но виждах други леки коли и камиони да слагат вериги.
Пътя до Бачково е сух. Оттам до Чепеларе е мокреж и киша. А от там до Смолян са преспи и гадни коловози. Най-зле е положението в престижния ни международен курорт Пампорово -

С нови зимни гуми съм и нямах никакви грижи за вериги. Но виждах други леки коли и камиони да слагат вериги.
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ori написа:MFA-то ми отчете: 100км., средна скорост 40км/ч., 2 часа и половина.
Пътя до Бачково е сух. Оттам до Чепеларе е мокреж и киша. А от там до Смолян са преспи и гадни коловози. Най-зле е положението в престижния ни международен курорт Пампорово -все едно нарочно не бяха изчистили в самия курорт.
Обаждайте се като сте в Смолян бе хора