ТЕ ви линк, но да знаете, че нема ъпдейти тука!

http://dox.bg/files/dw?a=7f4400eeac
владислав написа:Това безплатната версия на torque ли? Сигурно ли е че има грешката, май само да те зарибят да си я купиш.
Аз имам pro torque от сайтовете за андроид форуми безплатно се сваля след регистрация и такава грешка не е намирал, а с VCDS lite е отчита.
Sstefaan84 написа:владислав написа:Това безплатната версия на torque ли? Сигурно ли е че има грешката, май само да те зарибят да си я купиш.
Аз имам pro torque от сайтовете за андроид форуми безплатно се сваля след регистрация и такава грешка не е намирал, а с VCDS lite е отчита.
От някакав саит я свалих безплатна. А грешката е истинска и тя е за бензиновите пари, защото ги бях откачил сега ги закачих и грешка няма вече. След като намери грешката и чукна варху нея пише да вляза в меню и рефреш но не намирам такова. А колегата дето е дал линка за програмата я свалям но нещо тела не може да я отвори, пробвах и а друг тел и пак не става.
vankatagb написа:Форума е като представителна извадка на нацията.....един зададе конкретен въпрос, двама отговарят и следва трети, който му търси сметка защо задава изобщо въпроса си и го укорява как си харчел парите, като във въпросът не се споменава финансовата част никъде!!!
п.с. И за да не съм спам, благодаря на колегите с конкретните отговори, исках само да знам реално какви са възможностите на тази джаджа от някой, който е имал допир до нея
Find Problems before they happen
ECU data in realtime
Many simple faults
View live OBD engine data on your Android phone - Connect to your vehicle ECU
Fully customisable dashboard screens - Design your own layouts and custom dials, use your own themes
Retrieve Fault Codes (DTCs) and clear Check Engine lights - View fault descriptions using the built-in databases
Upload live OBD2 data to your webserver or the torque web viewer in realtime
Check the performance of your vehicle with BHP / Torque / 0-60 & Quarter Mile widgets
http://torque-bhp.com/
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта