"Черен петък" в emag.bg
Re: "Черен петък" в emag.bg
Чета коментарите за пазаруването и паралелно с това ровя в сайта и гледам за лаптоп. Има един със 130 лв по-ниска цена отколкото от другите сайтове...
Мисълта ми е, може ли да се разчита за такава техника да бъде купена от там? Ясно ви е че ако си е падал на главата, няма да изкара дълго...
И друго. С каква гаранция ви идват уредите? Към Емаг или към официалните сервизи в страната? Евентуална рекламация към кой се предявява?
Мисълта ми е, може ли да се разчита за такава техника да бъде купена от там? Ясно ви е че ако си е падал на главата, няма да изкара дълго...
И друго. С каква гаранция ви идват уредите? Към Емаг или към официалните сервизи в страната? Евентуална рекламация към кой се предявява?
MITKO_DVD написа:kossis написа:
Не ме наричай глупак !Че ................ми е писнало от некадърници всезнайковци и Властелини на пръстените.
Къде прочете че те наричам глупак та започваш да обиждаш или просто ей така да напиша нещо![]()
Нещо на палячо ми биеш с тези реплики намали киното пичага
Не си интересен Властелине ! Достатъчно внимание ти отделих.
-------------------------------------
Аз не бих купил повече нищо от тия, еле пък нещо над 150 лева !
Гаранцията им е към Никого- електронна. Сервизирането е в Румъния. Тук нямат никакви сервизи ! В комплекта с документи идва и една гаранция на Румънски -ходи в Румъния и се оправяй ! Иначе дефектните им стоки стават пътешественици

Потърсете в нета да видите и другите отзиви !
Когато дойде куриера ти хвърля на земята покупката и без да ти даде документ за товарителницата и че, сте получили нещо от него- изчезва. Иначе при нормална покупка през куриер се дава такъв документ.
Аз поръчах още една от намалените кафемашини за проба. Доставката беше за вчера, но не са ми пратили и известие до днес за което от е-маг. Утре ще я откажа !
Вече ще имам доверия само на интернет магазини, които имат реални -физически магазини !!! Тия са ясни вече.
Физическите магазини не ти хвърлят пералнята на земята и не изчезват- куриера им ти помага да качиш машината до варатата и стоката е читава.
А да не говориме че аз има познат управител в една от големите вериги магазини за техника и получавам реални 15% намаление за читава стока !
Нереалните намаления водят до ядове !
Факт е че в Петъка имаше 4 преоценени кафемашини и след като ги питах защо така ги махнаха от сайта !!!
Понеже имам две кафемашини при Брато и в моят апартамент - по една от по старата модификация но със същият корпус, та тази третата я взех а Вилата. Сега мога да ремонтирам този модел- научих се бързо- не е сложен за отваряне и знам как се фрезова месинг вентил ! Аз обърнах минуса в плюс !!!
Има подобна тема в БГ Мама- там едно Моме ми се оплака от друг модел намалена кафе машини която е върнало - чака си парите още- Машината не пускала вода от душа-цедката.

Прахосмука ми за кола беше намален с 10 лева грубо- 55 на 45 лева. Той естествено работи.
--------------
http://petel.bg/Klient-na-EMAG-BG--Kupih-si-SUPER-telefon--No-ne-me-chuvat--kato-govorya-i-bateriyata-pada-ot-raz__58148
Някой да знае защо темата не ми се появява в моите мнения ? Дори като я маркирах като любима. Тоя форум тотално се обърка с тази промяна.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Така освен това което казах че съм поръчал взех още две клавиатури с мишки безжични без ядове
Мой колега взе климатик и телефон без забележки
Друг колега си поръча хладилник Канди и микровълнова пак без забележки
Знамли мое да сме имали късмет

Мой колега взе климатик и телефон без забележки

Друг колега си поръча хладилник Канди и микровълнова пак без забележки

Знамли мое да сме имали късмет

Ама на 50% ли бяха намалени тези стоки ?
Късмет няма- всичко е пари и интерес.
Ти колега да не работиш за фирмата ?
Късмет няма- всичко е пари и интерес.
Ти колега да не работиш за фирмата ?
- MITKO_DVD
- Контакти:
Да какме разконспирира
Значи телефона и климатика беха 30-35%
Микровълновата ако не се лъжа 40, а хладилника и той 30%
Едната клавиатура 50%на майкрософт а на лоджитек 30%ма то й цената и беше над 200+лв.

Значи телефона и климатика беха 30-35%
Микровълновата ако не се лъжа 40, а хладилника и той 30%
Едната клавиатура 50%на майкрософт а на лоджитек 30%ма то й цената и беше над 200+лв.

- MITKO_DVD
- Контакти:
Добре вие не гледатели ги дори разопаковане като ви ги доставят при нас като дойде куриера нямаше проблем и отворихме всичко пред него и нямаше никви проблеми.
Тоя от Рапидо ме накара да се разпиша и изчезна-това за Прахосмука. А кафе-машината я пробвах пред момчето дето я продаваше от ОЛХ. Тя си имаше вода в боилера и не трябваше да я обезвъздушавам- нали я е пробвал той и като е видял че капе през парата я е засилил.
Еми не видях да капе. Сега си спомням че имаше следи от вода по бюрото, но и привода за пара се връщаше сам към ваничката отдолу. Защото тефлоновото мъркуче я връщаше -еластичност-видях го при разглобяването. Чак като разглобих видях защо капе вентила. Явно не съм с рентгенови очи за сега.
А и ПВЦ лентата с логото на Емаг трудно се премахва за да отвориш продукта. Трябва да си взел ножица и тнт. Това дава предимство на куриера да изчезне бързо.
Аз от реални магазини купувам техника и като се пребера забелязвам разни дефекти и тнт. И от Лидл колко пъти сменя или връщам, та от тоя Емаг и изчезващите куриери ли.
Една стока е проверена и работеща добре когато я ползваш 2 дена и видиш че работи без забележки. А това да погледнеш визуално нещо за 5 минути или дори да го тестваш за толкова е нищо.
Аз нали я тествах, но дефекта малък и ходи го хвани !
Еми не видях да капе. Сега си спомням че имаше следи от вода по бюрото, но и привода за пара се връщаше сам към ваничката отдолу. Защото тефлоновото мъркуче я връщаше -еластичност-видях го при разглобяването. Чак като разглобих видях защо капе вентила. Явно не съм с рентгенови очи за сега.
А и ПВЦ лентата с логото на Емаг трудно се премахва за да отвориш продукта. Трябва да си взел ножица и тнт. Това дава предимство на куриера да изчезне бързо.
Аз от реални магазини купувам техника и като се пребера забелязвам разни дефекти и тнт. И от Лидл колко пъти сменя или връщам, та от тоя Емаг и изчезващите куриери ли.

Една стока е проверена и работеща добре когато я ползваш 2 дена и видиш че работи без забележки. А това да погледнеш визуално нещо за 5 минути или дори да го тестваш за толкова е нищо.
Аз нали я тествах, но дефекта малък и ходи го хвани !
- MITKO_DVD
- Контакти:
Рапидо?на нас само еконт ни ги доставя и винаги са си изчаквали
Прахосмука е от Рапидо. Сега за тази кафемашина, дето ще откажа е със Спиди !
Мите, кажи за документацията и гаранцията че нещо не разбрах?
Седя, чета и ми се изправя косата... Каква румънска гаранция бре, кви пет лева?
Лаптопа който следя е на 25% по ниска цена от останалите сайтове.
За съжаление аз нямам авер в техно веригите да прави такива целогодишни промоции ;(
За съжаление аз нямам авер в техно веригите да прави такива целогодишни промоции ;(
- MITKO_DVD
- Контакти:
Гаранциите требе да ги погледна че са ми пратени на мейла към кой са
Докато колегата гледа аз да ти кажа
Към Данте Интернешънъл Румъния е - печата на продавача е на тях и някакъв подпис. Отгоре също е изписано това че те ти дават примерно 2 години-Румънците.
И най интересното -сериинят номер на кафемашината ми не фигурира никъде в тази гаранция ??? Тоест гаранция франция с някакъв техен си номер за самият лист-гаранционна карта !
======================================
Абе не се притеснявай, ако имаш проблем ще го пратят с месеци на почивка в Румъния и ако не се загуби по трасето или не получи и друг дефект може и да го видиш пак. Е сигурно със същият дефект както си го пратил, но пък ще го видиш.
А и колегата с късмета може да ти помогне като се обади той за рекламацията- нали му върви и всичко ще е ок.
========================
Брато стигне ли се до гаранционно събитие -винаги гледам да не стъпва в сервиза - защото обикновено стават и други сакатлъци. Обикновено със замяна е най чиста работата. Но това става в реалните гаранционни сервизи и сериозните магазини.
На жената Брат и купи голям хладилник Самсунг от Техо............ Проблема беше във вентилатора дето духа студа-Но форст. Сто пъти го закрепяха тоя вентилатор докато го нагласят накрая.
Аз пък съм имал доста проблеми с ремонти на телевизори и СД уретби ! Даже подозирам че ми свиха от СДто една оптика. След което се научих да чистя Сдта !
Защо мислиш че мога да правя почти всичко ? От хубавите ни сервизи ! Изкупих на Спарки и на Лидъл маса и инструменти. Сега чакам колонната борнашина на Лидл -като стругче е, за да съм .............
Така че тази Румъния ......................
А и мой колега имаше проблем с един модерен Смарт фон- htc. Гаранцията беше в Румънско само и си го оправи тук срещу някой лев.
Към Данте Интернешънъл Румъния е - печата на продавача е на тях и някакъв подпис. Отгоре също е изписано това че те ти дават примерно 2 години-Румънците.
И най интересното -сериинят номер на кафемашината ми не фигурира никъде в тази гаранция ??? Тоест гаранция франция с някакъв техен си номер за самият лист-гаранционна карта !
======================================
Абе не се притеснявай, ако имаш проблем ще го пратят с месеци на почивка в Румъния и ако не се загуби по трасето или не получи и друг дефект може и да го видиш пак. Е сигурно със същият дефект както си го пратил, но пък ще го видиш.
А и колегата с късмета може да ти помогне като се обади той за рекламацията- нали му върви и всичко ще е ок.

========================
Брато стигне ли се до гаранционно събитие -винаги гледам да не стъпва в сервиза - защото обикновено стават и други сакатлъци. Обикновено със замяна е най чиста работата. Но това става в реалните гаранционни сервизи и сериозните магазини.
На жената Брат и купи голям хладилник Самсунг от Техо............ Проблема беше във вентилатора дето духа студа-Но форст. Сто пъти го закрепяха тоя вентилатор докато го нагласят накрая.
Аз пък съм имал доста проблеми с ремонти на телевизори и СД уретби ! Даже подозирам че ми свиха от СДто една оптика. След което се научих да чистя Сдта !

Защо мислиш че мога да правя почти всичко ? От хубавите ни сервизи ! Изкупих на Спарки и на Лидъл маса и инструменти. Сега чакам колонната борнашина на Лидл -като стругче е, за да съм .............
Така че тази Румъния ......................
А и мой колега имаше проблем с един модерен Смарт фон- htc. Гаранцията беше в Румънско само и си го оправи тук срещу някой лев.

- MITKO_DVD
- Контакти:
joromnt написа:Мите, кажи за документацията и гаранцията че нещо не разбрах?
Жорка името на фирмата е както е написал колегата румънска но тел.който е даден е в България, така че както е писал колегата може и да е по добре да не стигаме до гаранция

За мене по притеснителното е че реалната гаранция е Румънска-която е дадена в комплекта документи.
И по същественото е че Фалшивата гаранция от Емаг, тоест Българската не притежавасерииният номер на продукта както следва да бъде. Тоест няма никаква стойност !
Относно телефона, който е Български- това е номера на колцентъра !!! Погледни бе колега в инфо на сайта им и го сравни с този на гаранцията им. Ако смяташ че Момата зад телефона разбира от смяна на месингов вентил или струговане или пък презапояване на диоден блок-Грец на захранване на ЛСД телевизор- значи всичко е ток !!!
Щото и с електрониката съм на ти и оправях захранването на лелята на ЛСД то на 5 години-студени спойки !
Тоя кол център се намира зад Корпоративна търговска-на ул. Ангел Кънчев. Явно там се помещават повечето измамници !
И по същественото е че Фалшивата гаранция от Емаг, тоест Българската не притежавасерииният номер на продукта както следва да бъде. Тоест няма никаква стойност !
Относно телефона, който е Български- това е номера на колцентъра !!! Погледни бе колега в инфо на сайта им и го сравни с този на гаранцията им. Ако смяташ че Момата зад телефона разбира от смяна на месингов вентил или струговане или пък презапояване на диоден блок-Грец на захранване на ЛСД телевизор- значи всичко е ток !!!
Щото и с електрониката съм на ти и оправях захранването на лелята на ЛСД то на 5 години-студени спойки !
Тоя кол център се намира зад Корпоративна търговска-на ул. Ангел Кънчев. Явно там се помещават повечето измамници !
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”