Пасат б3 АБС Бензинова помпа
- jivko_ov
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат б3 АБС Бензинова помпа
Честита Коледа на всички! Имам един въпрос,възможно ли е ако налягането на бензиновата помпа е ниско това да влоши работата на моното при студен двигател,защото когато е студен работи все едно има неработещи цилиндри,при потегляне дави,забива муцуна,няма мощност и мирише на бензин,когато загрее се оправя. Чудно ми е,защото всички елементи и възли функционират и на практика не би трябвало да има проблем,само бензиновата помпа вие и за това се съмнявам в нея. Пасат б3 АБС с газова на газ никакви проблеми.
- пинко
- Автомобил: passat b4
- Двигател: 1.8 abs 1994
Re: Пасат б3 АБС Бензинова помпа
замери си температурния датчик с мултицет какви стойности ти дава
- jivko_ov
- Автомобил:
- Двигател:
Температурните датчици за въздуха и за водата отчитат правилни стойности.Да уточня двигателя е 1.8 90к.с.
- пинко
- Автомобил: passat b4
- Двигател: 1.8 abs 1994
се пак погледни тази тема,http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=6&t=240316
-
- Автомобил: Volksfagen Passat
- Двигател: 1.8 GL
Същия проблем го оправих след като смених: дистрибутор- капачка, гарнитури на колекторите- всички и накрая кабелите- след кабелите всичко се оправи вкл. и миризмата на бензин и газ.
Аз имам друг проблем и ако може някой да ме насочи, ще му бъда Благодарен. Пасата е 1.8 90 к.с. В3- седан. Давам на контакт и не се чува помпата=> не върти. От помпата е едното, а какво беше другото? И датчика за температурата ми показва много големи стойности, като изгася фаровете се оправя. Прави го в задръстване или светофар над 30 секунди. Идеи?
Аз имам друг проблем и ако може някой да ме насочи, ще му бъда Благодарен. Пасата е 1.8 90 к.с. В3- седан. Давам на контакт и не се чува помпата=> не върти. От помпата е едното, а какво беше другото? И датчика за температурата ми показва много големи стойности, като изгася фаровете се оправя. Прави го в задръстване или светофар над 30 секунди. Идеи?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Mapuo написа:От помпата е едното, а какво беше другото?
Другото е релето за нея.
Долу, в дясно на бушонното табло
viewtopic.php?f=17&t=25706&hilit=%D0%B1%D1%83%D1%88%D0%BE%D0%BD%D0%B8
Mapuo написа:И датчика за температурата ми показва много големи стойности, като изгася фаровете се оправя.
Маса на таблото.
Или спукани спойки на куплунга на таблото (платката) или кабелчето се е откачило. Търсиш кафяв на цвят кабел