Здравейте. Отнася се за поредния измамник.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=293540
stiperr
Kупих от него една скоростна кутия за голф 3. Първо искаше да ми я продаде без дифернциала. Според думите му -" Не е пипана работи, рзглобявана е защото исках да махна диференциала." Скоростната кутия беше с различни болтове наслагани по дупките и с една полуоска разрязана с флекс. Незнайно защо. Уговорката беше да получа и съединителя, но не м го даде защото не му се занимавало да го сваля?!?!?! както и да е. Бях доволен че ще мога да си направя колицата и не му мислих много. Отидох при майстор оставих колата и след час ми се обажда майстора. На диференциала липсват зегерките и валовете са подбити. Званя на въпросния продавач stiperr и му обяснявам каква е ситуацията. Отварянето на кутията ще струва пари. По телефона се разбрахме да поеме половината от парите (макар, че и това е компромис от мен). Отвориха кутията пред мен и вътре бяха зегерките нахвърляни мегду зъбните колела. Пратих му адрес къде да прати парите но от тогава няма ни вест ни кост от Измамника. Вече ме блокирал дори и не вдига телефона. живее в едно пернишко село. И така за едни 40 лв. човек става .......л. Може и въобще да не е бил човек. Това е .
Пазете се ИЗМАМНИК stiperr
измамник stiperr
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Re: измамник stiperr
Трябва да се направи нещо по въпроса и от админите на сайта
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
stiperr има три дни време за отговор.
След това ще бъдат взети съответните мерки.
След това ще бъдат взети съответните мерки.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
При търсене в Google по телефонен номер 0896490478 излизат и други коли на части от други марки - явно колегата stiperr не е случаен продавач.
Възможно е но, за едни 40 лв. при мен се случи така. Във другите форуми също има по 20-тина мнения.
Стойо, не разбрах по куриер ли ти прати кутията или се видяхте лично?
Това е от значение да се проследят евентуално "подвизите" на този мошеник.
Като потърпевш и то с много по-сериозна сума предупреждавам всички, че скоростните кутии са любим обект на много измамници. Принципно знам причините, но не тук е мястото да обяснявам.
При мен случката беше с магазин на "Козлодуй", но измамникът го напусна, а собственикът на помещението го криеше. Телефонът се вдигаше на моменти и всички договорки и назначени срещи за връщане на сумата пропадаха с най-невероятни обяснения. Главната цел беше да ме забавят с подаване на жалба в полицията защото имах разписка и успяха.
Пожелах им наум бандити да ги накарат сами да си изкопаят гробовете. Този похват е прилаган активно в бившия СССР и знам, че си пречупен психически за цял живот до степен, че и стотинка няма да откраднеш.
Без да получиш даже драскотина!!
Това е от значение да се проследят евентуално "подвизите" на този мошеник.
Като потърпевш и то с много по-сериозна сума предупреждавам всички, че скоростните кутии са любим обект на много измамници. Принципно знам причините, но не тук е мястото да обяснявам.
При мен случката беше с магазин на "Козлодуй", но измамникът го напусна, а собственикът на помещението го криеше. Телефонът се вдигаше на моменти и всички договорки и назначени срещи за връщане на сумата пропадаха с най-невероятни обяснения. Главната цел беше да ме забавят с подаване на жалба в полицията защото имах разписка и успяха.
Пожелах им наум бандити да ги накарат сами да си изкопаят гробовете. Този похват е прилаган активно в бившия СССР и знам, че си пречупен психически за цял живот до степен, че и стотинка няма да откраднеш.
Без да получиш даже драскотина!!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Последно активен на: Чет 07 яну 2016 22:16
Добавен в група Измамници
Последно активен на: Чет 07 яну 2016 22:16
Добавен в група Измамници
Върни се в “ОФФ-Топик - други”