Проблем с поло 3
Проблем с поло 3
Имам странен проблем и не знам към кого да се обърна , въпросното Поло 3 двигател 1000 м3 год 98 бензин ,сутринта при запалване ми светна лампата на маслото подаде и звуков сигнал съответно предположих , че няма масло но се оказа ,че има почти на мах , при повторното му запалване пак същото след което угасна и така и не запали повече , още от първото запалване двигателя си работеше по обичайния начин без излишни и необичайни шумове
- курвата
- Автомобил: Polo + A3
- Двигател: ABF + AGU
- Контакти:
Re: Проблем с поло 3
Лампата ти е светнала защото поради някаква причина няма налягане на маслото. Най добре не я мъчи повече да я палиш да не направиш по голяма беля, караш е на човек който разбира да установи причината защо не качва масло.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с поло 3
Здр. Аз съм със същия двг. Съветът ми е да си търсиш нова глава и маслена помпа. Имаш проблем/подпушване на маслената магистрала. Уж ги продухвали, ама никое Поло от тях вече не е живо, че да ти го дам за примар. А угасването се дължи на най - обикновено задавяне. В първия момент свещите се заливат с бенз, който ако не се запали ги замацва. Поздрави.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”