Отваряне на бленди и халогени Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Отваряне на бленди и халогени Голф 3
Снабдих се с кристални бленди(такива като на снимките),но от вътре са закашмер и искам да ги почистя.Незнам дали са отваряни преди мен и ме интересува как става отварянето ако въобще е възможно.И да попитам дали се намират резервни стъкла ?
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Отваряне на бленди и халогени Голф 3
Привет,Колега!
Според мен отварянето и ремонта на този тип тунинг елементи е мисия невъзможна.Не си струва труда по отварянето и затварянето...не че не е възможно,но след затварянето не се знае колко ще изкарат преди да загубиш стъклата...
Имах такива и понеже халогените са супер бутафорни,ги подарих заедно с една броня.А мигачите и блендите ги стъмних с фолио за фарове да не ги виждам колко са зле вътре...и горе-долу се получиха...
Според мен отварянето и ремонта на този тип тунинг елементи е мисия невъзможна.Не си струва труда по отварянето и затварянето...не че не е възможно,но след затварянето не се знае колко ще изкарат преди да загубиш стъклата...
Имах такива и понеже халогените са супер бутафорни,ги подарих заедно с една броня.А мигачите и блендите ги стъмних с фолио за фарове да не ги виждам колко са зле вътре...и горе-долу се получиха...

- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
Пробвай с пистолет за топъл въздух и леко напъване.После със полиуретанов силикон няма да мръднат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги много благодаря за бързия отзив.Slaveiko67 подариха ми ги и исках да ги сложа ако ли не некой за 10 лв ще се хване за тях,но ще опитам не са нови за да ме е яд така че от опит глава не боли па ако ги строшим аиде на боклука и ще си купя други.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”