TiL написа:...
1. Каква е била опитната мишка (считай антивирусна), която си премахнал?
2. Като гледам къде е последният засечен вирус, не е далеч от акъла да се направи торент-програмата да пуска автоматично антивирусната след изтегляне (или да се нагласи антивирусната да гледа там на определен период). Иначе при самото създаване на торента и последващото му сваляне, сигурно е по-трудно засичането, поради начина по който се свалят торенти (на части). Интересно ми е с опитната мишка, дали при пускането (или за по-безопасно - при ръчно сканиране) на wrar-bla-bla.exe ще бъде засечен вирус...
3. Най-добрият антивирус е в главата на предмониторното устройство.
Иначе Avira си е сила, стига да не бяха досадните реклами при обновяване, затова предпочитам Avast, когато има нужда.
П.п. Сега ми идва на акъла, че от гледна точка на антивирусната програма, не е лошо да се използва опцията в торент програмите "Добавяне на временно разширение, докато се свали торента изцяло". Така би трябвало преименуването му при завършване да се засече от антивирусната и тя да си го сканира нормално... То не е лошо така или иначе, за да няма после обаждания по телефона "Абе, това защо не ще да се пусне, а съм го заредил преди 3 дена..."