Към колегите от люлинската част на София:
Някой ако сипва на Go Petroleum на изхода за Филиповци, или на тая смешната на бул.Европа преди Броколаж - да каже как е - бият ли в грамажа :D И дали е добра нафтичката :) Мерси.
От коя бензиностанция зареждате нафта?
-
Svetlix
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
lz2aii написа: Ако тия дни ходя да зареждам ще питам и ще ти споделя.
Питам защото някой спомена, че не давали чиповече вече. А да си кажа честно ако е хубаво горивото им мисля да им стана редовен клиент. Честичко пътувам в посока Габрово и ще ми е удобно да сипвам там.
-
xxx_man
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Честито съграждани! ОМВ - бул. "Република" дизел - 1.62, Лукойл до автосалоните - 1.64, Бенита 1,68, Марешки с карта 1,64 !!!! Какво му трябва на Голфа, опс на човек ! 
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Лошото е че тук го няма Марешки и всички държат високи цени-само на Антим-1,65.
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Според мен критерий за хубава нафта са по-новите коли, защото са по капризни. Всичко под 2003г. не е от голямо значение къде зареждаш. Аз като взех първата си кола само на Петрол и Лукойл. Един два пъти на Шел, няколко пъти на ОМВ, Еко и няколко години на Ромпетрол(Бенита) вкл. и до днес. Баща ми зарежда вече 8 година само на Лукойл. Колата му е 2007г. и до сега е нямал проблеми заради нафта.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
От днес на Марешки е 1,59лв без карта! Аз пак се набутах в събота на 1,79лв и се чудя защо няма никой, а той Марешки бил казал, че ще смъква цените :) Ето и интервю от днес:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1542691
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1542691
-
Liminat
- Автомобил: VW
- Двигател:
xxx_man написа:Честито съграждани! ОМВ - бул. "Република" дизел - 1.62, Лукойл до автосалоните - 1.64, Бенита 1,68, Марешки с карта 1,64 !!!! Какво му трябва на Голфа, опс на човек !
Колеги, пак да спомена, зареждайте при Марешки, щото ако не му допадне посещаемостта ще плащаме и ние на цените, които вчера и днес видях из цялата страна - от. 1,82 до 1,95 за дизел.
Предполагам, че никой не си мисли, че веригите са свалили цените във Варна, щото морето е на близо...
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
vanesto написа:От днес на Марешки е 1,59лв без карта
Хвали се ти ,хвали се е къде ми е Варна -на тази цена може да стане много "шарена" опашката пред бензиностанцията на Марешки:Варненска кола,Добричка,Шуменска кола и т.н.
А някой колега от Варна има ли представа в момента как върви при вас "на черно".? Така от носталгия питам ,да си припомня едни времена когато беше стотинки...Ей голямо каране беше -няма винетки,минетки ,гориво бол-само дето по едно време нямаше и пътни знаци,много ги крадяха за вторични( алумин бате).

- Xaxy
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
gergeto написа:А някой колега от Варна има ли представа в момента как върви при вас "на черно".?ivanesto написа:От днес на Марешки е 1,59лв без карта
При нас в Кж върви по 1-1.10 лв. това на "черно" , иначе има и по-евтино ама незнаеш какво е...
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Xaxy написа:При нас в Кж върви по 1-1.10 лв. това на "черно" , иначе има и по-евтино ама незнаеш какво е...
Стига бе ,да не ме засилваш нещо ,тука допреди 2-седмици -1,50-1,60лв. "на черно",но с гарантиран произход от големи вериги.( ОМВ,ЛУКОИЛ и др.)
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
gergeto написа:vanesto написа:От днес на Марешки е 1,59лв без карта
Хвали се ти ,хвали се е къде ми е Варна -на тази цена може да стане много "шарена" опашката пред бензиностанцията на Марешки:Варненска кола,Добричка,Шуменска кола и т.н.![]()
А някой колега от Варна има ли представа в момента как върви при вас "на черно".? Така от носталгия питам ,да си припомня едни времена когато беше стотинки...Ей голямо каране беше -няма винетки,минетки ,гориво бол-само дето по едно време нямаше и пътни знаци,много ги крадяха за вторични( алумин бате).![]()
![]()
Вие кво чакате, че не идвате да пълните тубите, не мога да разбера :) Най-много да падне още с 10-20ст, по-надолу едва ли. На черно имаше, когато беше на 2,60, тогава вървеше по 2лв, ама сега нещо замря работата, то и няма смисъл човек да рискува.
- Xaxy
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Напълно сериозно говоря, оня ден напълних резервоара на едно приятелче, на 0,95 лв от един шофьор на тир.....
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Е,то на черно си е жива паз. икономика-няма картели,няма нищо.Пазара определя цената.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Ами от една седмица ми е колата пред един сервиз за смяна на съединител и глей колко се променила петролната ситуация. Докато го сменят тоя съединител може и голф 9 да излезе на пазара... 

-
xxx_man
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Трябва да си луд да зареждаш на "черно" ! Какво ще ти гарантират, че не я е омешил с вода, изгоряло масло и кой знае какво още! Ще спестиш едни 100 лв. и после ще дадеш 1000 за ремонти по мотора! Чудя се на такива "оптимисти" дето зареждат на черно, как не им е жал за колите им!
Върни се в “Дизелови агрегати”