Разбрахме че всички много се набутваме със скъпи гуми вместо да вземем руското чудо,ма какво да се прави,не може всички да сме тарикати Смяна на летни със зимни гуми
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на летни със зимни гуми
Пък ако знаеш гумите за офроуд на джиповете как вървят в снега,ма нещо не виждам да ги слагат на Q7,GLK или X5
Разбрахме че всички много се набутваме със скъпи гуми вместо да вземем руското чудо,ма какво да се прави,не може всички да сме тарикати 
Разбрахме че всички много се набутваме със скъпи гуми вместо да вземем руското чудо,ма какво да се прави,не може всички да сме тарикати - К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
polovera_9n3 написа:в село иванци през еднометрови преспи
Отивам да сменя пасата с поло, за гумите ще мисля

- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Анчо приятелю, като не вярват от петък го дават пак сняг,идем до Иванци прайм клип и толкоз е брат. Чак пак преспи по 1 метър .... 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
И аз ринах преспите с Континентала и какво?
Само че и аз ги взех за 75 лв. ама със стар ДОТ. Тази им е трета година вече, догодина - живот и здраве - пак нови
Ако има оферти със стар ДОТ пак ще си осиновя някоя 4ка залежала на склад
Иначе мисля, че не съм глупав или комплексар, противно на приетото от теб мнение, че всички с "маркови" гуми са такива. Баща ми и той за зимни освен с Континентал с друга марка не иска да кара. Всеки си има глава на раменете и пари в джоба, че да си преценя възможностите. Вместо да си купувам летНи джанти, да търся тъмни стопове, да слагам добавки по брони, накрайници на ауспуси предпочитам да си взема хубави гуми, хубави накладки, хубави масла и ремъци. Ама приоритети, какво да правиш
И аз съм минал по вашия път, оттам се връщам, дето се казва 
Само че и аз ги взех за 75 лв. ама със стар ДОТ. Тази им е трета година вече, догодина - живот и здраве - пак нови
Ако има оферти със стар ДОТ пак ще си осиновя някоя 4ка залежала на склад
Иначе мисля, че не съм глупав или комплексар, противно на приетото от теб мнение, че всички с "маркови" гуми са такива. Баща ми и той за зимни освен с Континентал с друга марка не иска да кара. Всеки си има глава на раменете и пари в джоба, че да си преценя възможностите. Вместо да си купувам летНи джанти, да търся тъмни стопове, да слагам добавки по брони, накрайници на ауспуси предпочитам да си взема хубави гуми, хубави накладки, хубави масла и ремъци. Ама приоритети, какво да правиш
И аз съм минал по вашия път, оттам се връщам, дето се казва 
Stivi написа:Пък ако знаеш гумите за офроуд на джиповете как вървят в снега,ма нещо не виждам да ги слагат на Q7,GLK или X5Разбрахме че всички много се набутваме със скъпи гуми вместо да вземем руското чудо,ма какво да се прави,не може всички да сме тарикати
То както всички са със скъпи не-руски гуми, по някое време се заговаря колко прилични са Дебица и Ласа. Но важното, че не са руски.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Че какво общо имат Х5 и Q7 с оффроуд, и какъв е проблема на оффроуд машина да сложиш руски гуми...
И каква е тая форумна мания да се купуват само скъпи и маркови гуми, това някаква мода ли е, или какво?
И каква е тая форумна мания да се купуват само скъпи и маркови гуми, това някаква мода ли е, или какво?
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Здрав разум. 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Следя темата, и тук преобладава всичко друго само не и здрав разум 
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Тази тема ми е една от любимите! Много се забавлявам на изказванията от типа "който си купува премиум марките и моделите е комплексар"
Истината е, че премиум марките и моделите има защо да са такива и на такава цена, защото качеството струва пари! Това, че някой не може да си ги позволи или пък така е преценил си е лично негово решение и право на избор. Като изтъркате по няколко комплекта гуми от различни класове ще разберете разликата между бюджетните и премиум гумите.
Истината е, че премиум марките и моделите има защо да са такива и на такава цена, защото качеството струва пари! Това, че някой не може да си ги позволи или пък така е преценил си е лично негово решение и право на избор. Като изтъркате по няколко комплекта гуми от различни класове ще разберете разликата между бюджетните и премиум гумите.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Още по-яките са, че някои предпочитат 5-6 годишни зимни от скъпите, пред чисто новите комплексарски
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Мммм да, и който не си купува гуми за 1000лв. с ДОТ от вчера е глупак, и потенциален убиец на пътя 

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Доста добра идея е да се дават повечко пари за гуми. 

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Все едно сравнявате по качество лада и VW и се опитвате да обедите себе си и нас, че лада е по добре от VW същата работа и с гумите 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Щом е така защо когато си купува автомобил, не си купи Ауди А8 ами си купи Пасат комби, същото е и при гумите 

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Грешен пример! Ако избирам м/у лада и пасат, избирам пасат. Така както го написа, се едно да избирам м/у континентал и дънлоп. Което и да избереш от двете ще е по добре от руско.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”