Мача е приключил вече , двамата братя може да и в затвора да не влязат , Защо?
Ами защото хлапето е скочило да ги бие с бокс , те са го хванали ,10 минути са го дърпали да му вземат бокса и накрая като са го нашамарили той си е глътнал езика .
Сега към автора на темата ? Ако ти докато пресичаш някой слезе от колата си да те бие с бокс и ти го удариш и той си глътне езика кой виновен ?
Айде моля гледайте малко кой кого напада първи все пак де !!!
Трагедията във Враца-какво става с нас?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Трагедията във Враца-какво става с нас?
https://www.youtube.com/watch?v=OVMiki- ... _embedded#!
Официално ще си посипя главата с пепел собствено производство.
Сетне ще обясня как се либе либи, как се у джамия пръцка и как се на ходжата пезлевенг дума.Друго нещо да ти трябва.....хулигане.
Официално ще си посипя главата с пепел собствено производство.
Сетне ще обясня как се либе либи, как се у джамия пръцка и как се на ходжата пезлевенг дума.Друго нещо да ти трябва.....хулигане.
Последна промяна от hooligans на Съб 16 яну 2016 1:35, променено общо 3 пъти.
Причина: Получаваш второ официално предупреждение! При трето ще почиваш! И ника ми е hooligans, a не "хулигане"!
Причина: Получаваш второ официално предупреждение! При трето ще почиваш! И ника ми е hooligans, a не "хулигане"!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sportul, очевидец ли си на случилото се?! Пряк свидетел ли си?!
sportul написа:Айде моля гледайте малко кой кого напада първи все пак де !!!
Добре е и ти да гледаш кой кой е и какъв е. "Нападателят" е момче, което може да уплаши някой осмокласник или свой връстник в краен случай. Биячите освен, че са на 2 пъти повече години и почти двойни килограми - също имат и опит в боя и други подобни (доколкото се разбра репутацията им). Та помисли си едни такива категория кандидат-мутри, които по принцип ги сърбят ръцете да пребият някого и насреща им идва някакъв "ядосан" ученик, че и с бокс. Да се смеят ли, да псуват ли... Заемат се с биенето без да чакат. Толкова коментари изчетох и все се чудя хората бокс виждали ли са, пробвали ли са и как си мислят точно, че се използва. По-точно дали боксът е чудо и прави всекиго силен или май се иска доста опит, бързина и късмет за да удариш ефикасно. Ако противникът е жена или някой старец със забавени реакции, ударът е гарантиран. Но при двамата биячи боксът е играчка в ръцете на момчето.
Вирус, този въпрос следва да се зададе към всеки вече заел конкретна позиция по случая.
А относно наблюдателите ... намеси ли се физически, човек много бързо може да стане съучастник не по свое желание.
А относно наблюдателите ... намеси ли се физически, човек много бързо може да стане съучастник не по свое желание.
Наблюдателите ги разбирам в повечето случаи - все пак зависи колко дълго трае боя и как се развиват нещата. Ако двамата са добитъци, не мисля, че случаен свидетел ще се хвърли да ги разтърва - почти сигурно е, че ще получи някой удар. А да разчита на масова подкрепа е илюзия. Не мога да разбера обаче тая педалска мания да се снима. Имаше подобни ситуации с някакъв наводнен автобус или паднал в река - стоят идиотите и вместо да гледат как да помогнат или поне да тичат да викат някого, те взели да снимат... Намеса е можело да има в автобуса в Бургас, където биячът е някакъв дрисльо - там е било голямото ослушване.
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
Лека му пръст на момчето.
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
$100 написа:sportul написа:Айде моля гледайте малко кой кого напада първи все пак де !!!
Добре е и ти да гледаш кой кой е и какъв е. "Нападателят" е момче, което може да уплаши някой осмокласник или свой връстник в краен случай. Биячите освен, че са на 2 пъти повече години и почти двойни килограми - също имат и опит в боя и други подобни (доколкото се разбра репутацията им). Та помисли си едни такива категория кандидат-мутри, които по принцип ги сърбят ръцете да пребият някого и насреща им идва някакъв "ядосан" ученик, че и с бокс. Да се смеят ли, да псуват ли... Заемат се с биенето без да чакат. Толкова коментари изчетох и все се чудя хората бокс виждали ли са, пробвали ли са и как си мислят точно, че се използва. По-точно дали боксът е чудо и прави всекиго силен или май се иска доста опит, бързина и късмет за да удариш ефикасно. Ако противникът е жена или някой старец със забавени реакции, ударът е гарантиран. Но при двамата биячи боксът е играчка в ръцете на момчето.
В спортна рота боксьорите, 18 годишни вече си бяха търкаляли доста народ и все от тия по 100+ кг бабанки. Дано си дава сметка някой боксьор 63 кг, хеле па с бокс на ръката, как ще "обслужва" двама, просто ще ги потроши.
Никакви данни няма /с видеокадри/ как е вървяла разправата от самото начало, да не се окаже, че не е имало за какво да помагат на момчето, ако той е налагал двамата тежкоподвижни батковци.
Добре е просто всеки да внимава как се държи, виждал съм доста келеши с физика на малко по-тежък котарак да изскачат от колите си и да ритат колите на хората.
VWGT написа:
Абсолютно, няма данни боя да е вървял 12 рунда, та някой да реши да се намеси между втория и третия, дори и само минута да са се налагали, докато разбереш, че става нещо, докато идеш до там и решиш кой има нужда от помощ, то свършило вече.
Ако пък /както вече има доста данни/ в началото момчето е скачало да бие и се опиташ да го възпреш, ето ти едно прилично съучастничество, да не говорим, че човека , който е опитал да го обдишва и помага, сега също може да бъде разследван.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sportul написа:...10 минути са го дърпали да му вземат бокса и накрая като са го нашамарили той си е глътнал езика ...
Да, ама не. Вижда се, че минути след боя си е много пъргав даже. Говори с майка си, с другите, ръкомаха, ходи насам-натам...после в един момент пада, като че са му дръпнали шалтера. И по думите на свидетелите лежи 40 минути, докато чакат линейка, защото никой от преминаващите не искал да спре и да го качи...като през това време на 10 метра от произшествието на средата на улицата кротко си стоят паркирани неговата кола(синьото Ауди) и таксито на приятеля му...е това е, което с бокс да ме утрепеш, не мога да го разбера

-
- Двигател:
Така и никъде не видях точна хронология на събитията, която да въведе повече яснота.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Просто нещата бавно и сигурно си отиват към нещастен случей, без никакви побоища и убийства!
И всички си взеха полагащото им се от трагедията на момчето, телевизиите си запълниха емисиите и си вдигнаха рейтинга, приятели и съученици се направиха на " муви стар ", брат му поведе поредната младежка революция, а ние си пописахме из форумите.
А двамата братя накрая ще платят сметката, като догодина ще започнат да ги канят по-разни тв-предавания да ги питат какво е чувството да си несправедливо обвинен в убийство
И всички си взеха полагащото им се от трагедията на момчето, телевизиите си запълниха емисиите и си вдигнаха рейтинга, приятели и съученици се направиха на " муви стар ", брат му поведе поредната младежка революция, а ние си пописахме из форумите.
А двамата братя накрая ще платят сметката, като догодина ще започнат да ги канят по-разни тв-предавания да ги питат какво е чувството да си несправедливо обвинен в убийство

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
И предното доказателство как медийте могат да убият банка или човек, а стадото овце да блее както на тях им се иска !
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
В този случай май ще стане: "Който вика най-силно той е прав!" Първоначално от това, което гледах и четох си помислих: "Тия двама изроди са го убили от бой!" После взех да си променям мнението и сега вече съм на вълна: "Ако ти скочи някой и ти се защитиш, може и да влезеш в затвора, заради това, че шамарите са ти по-големи от тези, които може да понесе нападателя ти."
В мен бушуват размисли и страсти: "Какво да правя ако някой ме нападне? Да го бия ли, да бягам ли, да го оставя да ме набие ли?"
Накрая от толкова протести и крясъци, ще вземат да им угодят и да пресолят манджата. Дано не стане така.
В мен бушуват размисли и страсти: "Какво да правя ако някой ме нападне? Да го бия ли, да бягам ли, да го оставя да ме набие ли?"

-
- Двигател:
Само това счупено огледало ме възпира да си реша за себе си кой крив, кой прав.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5236614
„Имам много приятели, които също имат подобни средства. Замислете се колко хора носят в колите си разни такива неща. Но защо го правят? Понеже няма кой да ги защити. Не знаех, че брат ми е имал в себе си. Той слязъл от колата с бокса, за да може да се защити от двама големи мъже. Това е съвсем нормално”
...Синът ми имаше една по-изразена аритмия, каквато има всеки от нас. Но не е имал сърдечни проблеми, нито е пил хапчета”, категорична бе Цецка Йорданова . Неговият брат също потвърди, че е имал някакъв проблем.
„Имаше един случай преди време, но той в никакъв случай не беше сериозен. Беше преди едно европейско по таекуондо и треньорите му препоръчаха да почива. Ходихме на един преглед преди участие на европейско първенство, казаха му, че трябва да почива и да се храни повече. Но той беше изтощен от тренировки. Това е единичен случай и въобще не става дума за сърдечни проблеми или нещо подобно, каза братът на починалото момче Ивайло Йорданов...
Не е участвал в състезания от три години, когато е бил спрян от лекарите, ако трябва да сме точни. Знаете ли причините, поради които лекар спира 15 г.момче от състезателна дейност? И имате ли аритмия?
„Имам много приятели, които също имат подобни средства. Замислете се колко хора носят в колите си разни такива неща. Но защо го правят? Понеже няма кой да ги защити. Не знаех, че брат ми е имал в себе си. Той слязъл от колата с бокса, за да може да се защити от двама големи мъже. Това е съвсем нормално”
...Синът ми имаше една по-изразена аритмия, каквато има всеки от нас. Но не е имал сърдечни проблеми, нито е пил хапчета”, категорична бе Цецка Йорданова . Неговият брат също потвърди, че е имал някакъв проблем.
„Имаше един случай преди време, но той в никакъв случай не беше сериозен. Беше преди едно европейско по таекуондо и треньорите му препоръчаха да почива. Ходихме на един преглед преди участие на европейско първенство, казаха му, че трябва да почива и да се храни повече. Но той беше изтощен от тренировки. Това е единичен случай и въобще не става дума за сърдечни проблеми или нещо подобно, каза братът на починалото момче Ивайло Йорданов...
Не е участвал в състезания от три години, когато е бил спрян от лекарите, ако трябва да сме точни. Знаете ли причините, поради които лекар спира 15 г.момче от състезателна дейност? И имате ли аритмия?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”