Здравейте! Не знам дали това е правилният раздел, но имам проблем, който май няма как да реша освен по метода "направи си сам". Имам кристални фарове за пасата, като на единия стъклото е счупено и го няма.Въпросът ми е има ли откъде да си поръчам само стъклото или да преработя по някакъв начин стъкло от стоков фар, за да стане и то "кристално"?
Лошото е колега,че май-няма само стъкла никъде(за БМВ има) При мен също стои тази дилема -намерил съм си за вентото кр.фарове на мн.тънка лайстна обаче на единия пак му счупено стъклото.И аз съм се чудил с обикн.стъкло кво ще стане -никой май не е присаждал тук във форума.
Точно такова стъкло няма да намериш. Може да махнеш оребренията на стоков фар,но се иска доста търкане. Има и фирми,които могат да ти свършат тази работа,но цената няма да ти допадне.
Ще светят и то не по-лошо от тези,с които си сега.Пробвал съм го тоя номер със обикновенни стъкла,монтирани на Хела за Голф 3 с визия на Голф 4.Светят си перфектно,даже по-добре/лично мнение/ защото оребрените стъкла разсейват светлината и изчезва ефекта на петна с различна осветеност....А и нищо не ти пречи да пробваш,ако имаш оребрени стъкла....Ще се позагуби визията на фаровете,но все пак е евтино решение...Колкото до премахване на оребренията,можеш да се обърнеш към колегата-http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=13&t=433988&p=4400325#p4400325