Инцидентът е станал към 13ч. Нищо не пречи да е ходил на училище вече.
А темата има нужда от заключване.
Трагедията във Враца-какво става с нас?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Трагедията във Враца-какво става с нас?
Задължително е да се бие ключа, докато не излезе становището на втората аутопсия. А това до колко е бил на училище и защо майка му вместо да го защити, скача и му се кара пред хората можем само да гадаем. Аз знам, че на проблемни деца родителите им ги упрекват както е в случая. Ако беше цвете за мирисане и пример за връстниците си, нямаше да свирка по пешеходци и сега щеше да е жив и здрав. Всеки ден ги гледам точно е такива по дискотеки, кръчми и улици. Затова няма как да взема неговата страна, при положение , че приятелката му не е върха на сладоледа по интелект и възпитание.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Темата стана от "Осанна " до "Разпни го".Аз мисля че много се отклони от замисъла и трябва да се заключи,поне временно!!!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Stivi написа:virus_2005 написа:Иначе когато човек няма аргументи, започва да обижда и да налита на бой....
Е то точно това е направил и оня с бокса дето вече го няма

Да , може спокойно да се заключи темата . Аз видях ,че тук 9 от 10 мислят като мене и не са стадо овце като дребосъците от 120 минути и това ми стига .
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Жалко е не само случилото се във Враца. Жалко е, че това е ежедневие! Сигурен съм, че всеки е бил свидетел даже и участник в такива словесни и не само.. двубои. Дуели с манивели съм се нагледал по пътищата родни. Защото българина е ''голям'' и ''велик'', всеки познава хора от власта и/или от ъндърграунда. Всеки решава проблемите си както намери за добре според собствената си преценка. Няма лошо, всеки си има мнение, живеем в свободна страна, но мирогледа на средностатистическият българин е пречупен през чалгата, мутровщината, циганизацията, тарикатлъците на дребно. Държавата това са хората. Просто няма начин управляващите да са по-различни от масата управлявани, все пак произлизат и са избрани от тази маса хора. За българина е гордост дъщеря му да е к...а а сина му да е мутра. Фейсбук е държавен вестник, Мол-а и кръчмата са културни средища, Господари на ефира са съдебната система, БГ мама е здравеопазването... и т.н. За разлика от останалият свят в България си виновен до доказване на противното, което е безумно. Пазете се и се опитвайте да избягвате подобни случки. Обаждайте се на полицията все пак им плащаме заплати, прокуратура и съд също са на наша издръжка.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа: Държавата това са хората. Просто няма начин управляващите да са по-различни от масата управлявани, все пак произлизат и са избрани от тази маса хора. За българина е гордост дъщеря му да е к...а а сина му да е мутра. Фейсбук е държавен вестник, Мол-а и кръчмата са културни средища, Господари на ефира са съдебната система, БГ мама е здравеопазването... и т.н.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Освен, че споделям мнението на Боби (golfer) искам да помоля пишещите в темата да спазват уважение към паметта на момчето.
Каквото и да е станало, за починал човек или добро или нищо! Смятам сме големи и интелигентни хора!
Каквото и да е станало, за починал човек или добро или нищо! Смятам сме големи и интелигентни хора!
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
$100 написа:Инцидентът е станал към 13ч. Нищо не пречи да е ходил на училище вече.
А темата има нужда от заключване.
Какво ни пречи да обсъждаме агресията и нейните последствия с умерен тон. По мое мнение, не само не бива да се заключва, а е добре да е важна тема във всеки автофорум, за да напомня на всеки здравомислещ как от нищо, става най-лошото.
Както много пъти съм казал, пътя е такова нещо, че за един час могат да преминат 1000 умни, но и може хем да го задръстят двама за дълго, хем и... Никога да не си тръгнат оттам.
golfer написа: За българина е гордост дъщеря му да е к...а а сина му да е мутра. Фейсбук е държавен вестник, Мол-а и кръчмата са културни средища, Господари на ефира са съдебната система, БГ мама е здравеопазването... .
Хаха...интересен цитат,макар и малко преекспониран,но все пак актуален.
Видях един таксиметров шофьор,около метър и седемдесет,плешив и има няма 70 кила.Караше очукана Дачия от тия под наем.
Две коли спряга пред мен.Първата беше Дачията втората беше нова служебна Тойота,май на някоя от от богатите аптекарски фирми.В нея имаше мъж ,на около 35 годишна възраст ,с розови бузки,с бяла риза и скъп тренчкот и жена на средна възраст,която не загледах.
Таксиджията слезе,отиде до Тойотата,отвори вратата от към шофьора и му каза - ТИ КОЙ ШЕ ПСУВАШ НА МАЙКА БЕ ? В същото време му вкара 4 бързи удара в главата ,които явно целяха унижение,а не поражение,щото кръв и счупено не видях.Бузестия не реагира,таксиджията се прибра в Дачията и отпраши....Тойотата и тя !
Нито имах време да реагирам,камо ли да снимам.А и да имах,честно казано нямаше да се намеся конкретно в тоя случай.Боя беше лек и за назидание.
Има си хора,които освем от бой от друго не разбират,и не набиеш ли ги се самозабравят и продължават с наглите си изпълнения.Като някой обаче ги пребие като кучета,егото им се чупи,унижени са и серията им от маймунджилъци свършва.Това важи както за малки гаменчета с голямо самочувствие,така и за дърти и небити през живота самонадеяни копелдаци.
И нека не забравяме - народа е озлобен,нетолерантен и изнервен от трафика и живота,и понякога само един нагъл поглед от отсрещната страна е сподобен да отключи агресия.
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Предполагам, колега, че не давате съвети на синът си, за който споменахте, да слиза и да раздава правосъдие по собствена преценка. Най-малкото за него е по-разумно да не се разправя, още по-малко да се бие. Знае се, че всеки пенсиониран военен/полицай е въоръжен и много често на 3 ракии и не се знае как би приел нечие желание да го бие по пътищата.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Никой не може да знае или да предполага как ще реагира ответната страна, така че не влизайте в излишни и глупави спорове и пререкания.
Всеки има право да си чупи главата както и където намери за добре, дайте му път и не му пречете
Всеки има право да си чупи главата както и където намери за добре, дайте му път и не му пречете

и докато чакаме развръзката, ще преразкажа нещо, което прочетох на друго място по този повод...
ако и двете страни са знаели, че единият е каратист, а другите не ги слуша главата, са ще ли да се ограничат само с викане и псуване (бтв същото важи и за оръжието, ако всеки го има, ще сме доста по премерени в реакциите си). И разказва една история, за някакво училище, в което някакъв каратист имал страха на всички. Но един ден идва ново момче от село, което му няма страха. Оня решава да го респектира, новото момче му вкарва една тупаница и каратиста в нокаут. Всички почват да обясняват на момчето кой бил ударил, че е каратист и тн и реакцията на момчето е: " е, че аз откъде да знам, че той е каратист?"
ПС. бокс за самозащита, и то носен от момиче
Надявам се просто да се опитват да защитят приятеля си, макар и глупаво, защото Такива хора са си за отчет в РПУ-то.
ако и двете страни са знаели, че единият е каратист, а другите не ги слуша главата, са ще ли да се ограничат само с викане и псуване (бтв същото важи и за оръжието, ако всеки го има, ще сме доста по премерени в реакциите си). И разказва една история, за някакво училище, в което някакъв каратист имал страха на всички. Но един ден идва ново момче от село, което му няма страха. Оня решава да го респектира, новото момче му вкарва една тупаница и каратиста в нокаут. Всички почват да обясняват на момчето кой бил ударил, че е каратист и тн и реакцията на момчето е: " е, че аз откъде да знам, че той е каратист?"
ПС. бокс за самозащита, и то носен от момиче

Надявам се просто да се опитват да защитят приятеля си, макар и глупаво, защото Такива хора са си за отчет в РПУ-то.
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Гледам, че темата много се разводнила, но от мой приятел от Враца, разбрах че поничките всъщност са местни дилърчета с дълги досиета. Някой знае ли нещо по въпроса?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Няма такова нещо,търговци на коли втора употреба са.
то така тръгват новините по нашите сайтове ... сега някой вестник ще напише, че всъщност спорът е заради дрога. Единият купил, неплатил на другите, те го набили ... и сега полицията прикрива следите на мафията.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”