Предварително се извинявам за темата ако я има,но не намирам ниищо.
Става въпрос за следната дилема искам да сменя антифриза.
Паля голфарата отивам до магазина и копувам червен антифриз,прибирам се вдигам капака след като изтина двигатела,и гледам че на казанчето пише G12,а моят е С12.Това проблем ли ще е за колата ?
Голф 4 1.9 тди антифриз
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Re: Голф 4 1.9 тди антифриз
Не ти разбирам въпроса купил си C12? Какъв ще да е този вид за пръв път го чувам
G12 е червен...

-
- Автомобил: Passat B 5.5 TDI
- Двигател: AWX 2002
Да не е някое менте? Да не са могли да напишат буквата чак!
Погледни още веднъж
Погледни още веднъж
Ми така пише на казанчето G12 5-ти го гледах,даже се и продава по 10 лв.литъра.Утре ще кача снимки да видиш казанчето и антифриза
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Г12 пише на казанчето ти , това ни е ясно няма какво да го гледаш. За пръв път виждам такъв вид антифриз. Виждал съм Г10, Г11, Г12 и Г12+, ама такъв не бях.
На твое място бих си взел какъвто трябва да ми е по-спокойно, но ти както си решиш.
На твое място бих си взел какъвто трябва да ми е по-спокойно, но ти както си решиш.
40лв.на вятъра.Че ще си взема такъв то е ясно просто исках да питам за да го дам този на някои който ще му върши работа
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Има и C12 (поне по описание), например: този.
Набързо от нет-а стигам до извод, че Biloxxi се разпространява от Метро...
Имат и масла и течност за чистачки и най-различни други стоки... (немски).
Аз, лично, много ще се двоумя, дали да си взема такъв антифриз - от една страна - добре, немски, но от друга - много и разнообразни стоки с марката Билокси... А и цената е двойна от тази през ноември - около 22 лв. / 4л. туба
Ако колегата се реши да си взема друг антифриз - по-добре от клубния магазин да си поръча.
Набързо от нет-а стигам до извод, че Biloxxi се разпространява от Метро...
Имат и масла и течност за чистачки и най-различни други стоки... (немски).
Аз, лично, много ще се двоумя, дали да си взема такъв антифриз - от една страна - добре, немски, но от друга - много и разнообразни стоки с марката Билокси... А и цената е двойна от тази през ноември - около 22 лв. / 4л. туба
Ако колегата се реши да си взема друг антифриз - по-добре от клубния магазин да си поръча.

Това че има немско знаме едва ли значи , че има нещо общо с Германия! Баркода е много по-добър показател а според него продукта е made in Bulgaria :)
Върни се в “Дизелови агрегати”