Трагедията във Враца-какво става с нас?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Re: Трагедията във Враца-какво става с нас?

Мнениеот gergeto » Вто 26 яну 2016 21:04

Колкото повече гледам отстрани,толкова повече ми се струва че тук има стара вражда.
Примерно: Братята са автоджамбази,''набутали" са младежа с една кола,която не е много читава и тази ситуация се оказва подходяща за "един бой над тарикатите".Не се нанизва тъй лесно бокс,особенно ако си трениран боен спортист,т.е. знаеш ефекта на всеки удар по различни точки от тялото.Една част от тренировките по кик-бокс,карате,бокс и т.н. включва бой с двама противници -но никога с оръжие.Просто самоотбрана.Незнам ,нещо не се връзва-посред бял ден един състезател по бойни спортове се хвърля да се бие с двама братя(и то с бокс) ,които целия град познава и на никого не му се "занимава" с тях...Нещо е отключило емоция ,и то неконтролируема ... :rolleyes

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Вто 26 яну 2016 21:21

Хлапешка му работа, бушуващи хормони, типичен случай на road rage... Това е ежедневие навсякъде по света. В нашето му ъгълче обаче сме загубили доверие във върховенството на закона и именно това води до подобни масови прояви. А върховенството на закона не губи време да докаже че не е никакво върховенство, съчинявайки си обвинителен акт под натиска на улицата. И така в омагьосан кръг. :gruebel

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Вто 26 яну 2016 21:26

hooligan_sk написа:А върховенството на закона не губи време да докаже че не е никакво върховенство, съчинявайки си обвинителен акт под натиска на улицата. И така в омагьосан кръг.

:th_up

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Вто 26 яну 2016 21:51

Точно Ной може да помогне-
Днес смениха и историята-турско съжителство стана...
А тълпата ми се струва,че няма да остане доволна.Огледалото ще излезе,че е счупено в последствие.

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Re: Трагедиата във Враца-какво става с нас?

Мнениеот shemkov » Вто 26 яну 2016 22:15

forski написа:
Просто трябва да се вдигнем не можем само да стоим и да гледаме безучастно, докога ще си мълчим колеги до кога ??????[/quote]

Какво ще си вдигаш, то това да не ти е оная работа, да я почешеш два пъти и тя да се вдигне!
В конкретния случей кое точно те кара да се вдигаш, не ми е много ясно :gruebel[/quote]

Колега това дали ми е оная работа или не мисля, че нито му е времето нито мястото за да правиш подобни коментари. Относно втория ти въпрос - питаш ме кое ме кара да се "ВДИГАМ" ли????
Ми огледай се бе пич ...... виж в какво обкръжение живеем и ще разбереш. Първо мисли после питай ;)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 26 яну 2016 23:26

Революции не се правят в магазините, на масата или във форумите. :a045

Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот $100 » Сря 27 яну 2016 0:28

gergeto написа:Колкото повече гледам отстрани,толкова повече ми се струва че тук има стара вражда.
Примерно: Братята са автоджамбази,''набутали" са младежа с една кола,която не е много читава и тази ситуация се оказва подходяща за "един бой над тарикатите".Не се нанизва тъй лесно бокс,особенно ако си трениран боен спортист,т.е. знаеш ефекта на всеки удар по различни точки от тялото.Една част от тренировките по кик-бокс,карате,бокс и т.н. включва бой с двама противници -но никога с оръжие.Просто самоотбрана.Незнам ,нещо не се връзва-посред бял ден един състезател по бойни спортове се хвърля да се бие с двама братя(и то с бокс) ,които целия град познава и на никого не му се "занимава" с тях...Нещо е отключило емоция ,и то неконтролируема ... :rolleyes

Нещо много се отклоняваш към всякакви фантазии. Не допускаш ли, че може да е бил обладан от демони, които да са решили да го принесат в жертва?

Какво значи "боен спортист" - някой който се бие за пари или ходи на война? "Знаеш ефекта на всеки удар" - тоя на 18г не мисля, че е имал големи познания, ако ще да е бил "треньор" на 10 хиляди момчета от 5-ти клас. И голяма драма правите от тоя бокс. Точно такива 18 годишни ще останат с впечатление, че боксът е най-великото оръжие - ножа нищо не струва пред бокса, нито пистолет. Слагаш си го и ставаш Терминатор, даже без да гледаш и замахваш.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Сря 27 яну 2016 1:17

$100 написа:.... че боксът е най-великото оръжие - ножа нищо не струва пред бокса, нито пистолет. Слагаш си го и ставаш Терминатор, даже без да гледаш и замахваш....

:biggrin

Днеска пак един метнал шофьор на автобус пак с бокс . Всеки ден гледаме катастрофи и боища по сред бял ден . Вече ме боли главата от такива еднообразни действия.

Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот $100 » Сря 27 яну 2016 1:27

Принципно циганите особено по-старите винаги носят ножове - като някакъв признак за "мъжество". Това значи ли, че човек трябва да трепери, когато минава покрай циганин? Или да не смее да се скара, защото оня има нож... Същото е с боксовете - куцо и сакато ги носи, но това не значи, че се ползват постоянно или че им помагат. Каратистчето може и да е успяло да нанесе някой удар, но при неподходящ противник това само усложнява положението. Все едно да размахваш тънка пръчка пред голямо куче.

DaGa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaGa » Сря 27 яну 2016 8:33

http://m.blitz.bg/news/article/ Мдааа тия се неспряха да ходят по телевизионите студия. Коменарите достатъчно говорят.

Потребителски аватар
Rat Fink
Автомобил:
Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI

Мнениеот Rat Fink » Сря 27 яну 2016 9:24

http://fakti.bg/krimi/170568-narachnik-za-ubivane-2000-leva-i-advokat

Ето бре, вече си признават с крива уста, че именно Тодор е започнал пръв и е раздавал удари с бокс, но видите ли имал право :screwy Че и за инфаркта даже почти си признава брата... искат кръв това е.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 27 яну 2016 10:30

90hp написа:http://fakti.bg/krimi/170568-narachnik-za-ubivane-2000-leva-i-advokat ... Че и за инфаркта даже почти си признава брата... искат кръв това е.

...По думите му законът позволява на брат му да излезе с бокс от колата. „Трябва да има средство да се защити, след като тази кавга може да прерасне, и е прераснала в бой”, подчерта той.

„Много хора носят бокс, той не е излязъл да ги убива, а да се защитава”, каза Ивайло.

Ивайло подчерта, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото, изтъкна той...

Братът е студент ПиАр в НБУ. Би било странно, ако не говори това, което говори. Лично за мен странното е, че те двамата с русата кифла Грета са приятели във Фацебоока със злополучния спасител Мариан, който пръв спомена думата "инфаркт" :rolleyes

Начинът, по който медиите смениха тона е доста показателен. "Бруталните убийци Поничките , пребили с бокс дете до смърт" изведнъж станаха "двамата братя -Иван и Десислав Дамянови, обвинени в убийството на 18-годишния Тодор от Враца". Ке паса? Или двамата имат пари да купят целия съд, прокуратура, съдебна медицина, полиция и всички вестници или някои люде полека осъзнават какви точно л@йна са забъркали... icon_idea icon_idea

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Сря 27 яну 2016 10:43

Братът почва сериозно да ми лази по нервите- наглостта му минава всякакви граници.Тези приказки за зависимости и некомпетентности в правосъдие, полиция и т.н. и благотворителности, приюти и кученца ми идват в повече. Човек трябва да носи отговорност за действията и думите си.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 27 яну 2016 11:54

Човека си чака 200 хил.лева кръвнина, ма още не смее да си ги поиска гласно.

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Сря 27 яну 2016 12:39

90hp написа:http://fakti.bg/krimi/170568-narachnik-za-ubivane-2000-leva-i-advokat

Ето бре, вече си признават с крива уста, че именно Тодор е започнал пръв и е раздавал удари с бокс, но видите ли имал право :screwy Че и за инфаркта даже почти си признава брата... искат кръв това е.

Много добре описва случая братчето му :

„Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание"

Върни се в “ОФФ-Топик - други”