Не, не съм я активирал тази опция... през алармата е активирано единствено да се вдигат джамовете при заключване и като защита, да изключва бенз. помпа, за да не може да запали. До колкото знам само това, в интерес на истината от много време ми е направило впечатление тази аномалия, но не съм се сещал, че от нея може да ми ебава помпата примерно нещо... иначе алармата аз съм я слагал (т.е. в сервиз, но след като я купих, преди това беше само на централното, а това беше 2012г). Има един др бъг дето от време на време не искат да ми светят плафоните, но след малко от самосебе си се оправя и си просветват. Грешката е:
00953 - Interior Light Time limit
25-10 - Unknown Switch Condition - Intermittent
но това не ми прилича на микроключе

Отделно дори и да е от микроключе, защо алармата примигва? Дори когато плафоните могат да се включат нормално да си светят, мисля че пак си го има това примигване от вр на вр на диодчето на алармата, а според мен не трябва да го има това премигване, но дали съм прав... някой по на ТИ с алармите може да каже... др вариант е директно да си ходя при момчето дето ми я слага, но е доста зает, а и аз, и ми се иска преди това да знам дали изобщо е нормално това нещо