Ще продължите ли да карате с включени светлини и след 1март?
Стиви Джи написа: тия дето сега пестят от крушки пак ще вият, че нещо им е накриво.
Ти каза голема приказка,евала

И защо да вият

Когато не видя някого никога не го обвинявам,че не е си е пуснал фаровете

Абе 50 години хората карат без фарове през деня и чак сега се сетиха за елементарния факт

Нема да спорим повече,немам сили

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Моите притеснения лятото с включени къси са основно дали ще ме видят като спирам(въпреки че имам трети стоп),но и да въведат късите през лятото не ми се правят аматьорски изменения по ел.инсталацията на фаровете за да не светят задните габарити.
Интересно ми е едно дело с/у държавата заведено от човек принуден да кара на къси лятото и ударен отзад поради причина че не са видели стоп светлините му от светещите габарити.

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала написа:Абе 50 години хората карат без фарове през деня и чак сега се сетиха за елементарния факт![]()
Нема да спорим повече,немам сили![]()
е това е най-малоумният довод!!!!
те не са карали и със зимни гуми преди 30години
не са има и airbag и колани не са слагали и газови уредби
и много много много други работи не са правили
ама то значи ли че не трябва да се развиваме????
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
аз пък ще си карам на фарове (даже вече дадох жертва - една крушка) и халогени (но само когато трябва, че мноо мрънкат господата полисмени).
не виждам къв е проблема - особенно с външноста на колата,щяла да свети жълто и тва било грозно мухахахах
нали, след март ли беше, вече няма да е задължително... значи всеки ще си кара както му е кеф.
и все пак въпроса в темата не беше ли: "ще продължите ли да карате", а не - "харесва ли ви, че трябва да карате".. придържайте се към темата
не виждам къв е проблема - особенно с външноста на колата,щяла да свети жълто и тва било грозно мухахахах
нали, след март ли беше, вече няма да е задължително... значи всеки ще си кара както му е кеф.
и все пак въпроса в темата не беше ли: "ще продължите ли да карате", а не - "харесва ли ви, че трябва да карате".. придържайте се към темата

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”