Благодаря предварително ..
Японска болница Токуда .. адрес?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Японска болница Токуда .. адрес?
Къде се намира точно? Знам, че е някъде до София ленд, но ако може да ми обясни някой като на идиот (тук в ляво, там в дясно) ще съм благодарен, че трябва да карам дядо ми във вторник ..
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:Sir T написа:от Вапцаров ли се влиза?
мой приятел работи там,като идваш от тел.кула,след софия ленд завиваш наляво към един хотел(не помня името),хубав,като замък и свети жълто.завиваш към него и караш навътре покрай разни строежи,пътя ще те заведе.малко объркано ти го обясних,дано си ме разбрал
или ако правилно съм разбрал, ако идваш от Кошарите по Вапцаров някъде след ЛукОйл завиваш и преди София Ленд завиваш в дясно и следваш пътя както каза колегата?
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sir T написа:или ако правилно съм разбрал, ако идваш от Кошарите по Вапцаров някъде след ЛукОйл завиваш и преди София Ленд завиваш в дясно и следваш пътя както каза колегата?
Точно така колега!Повярвай ми няма начин да се объркаш!Само си карай в дясно и бавничко.
Колегата gas се е опитал да обясни как се стига от другата страна,но бърка,защото обратния завой се прави на следващото възможно място след София ленд
Хотела до болницата,за който споменаха колегите/Грийн вил/ е като замък и съм сигурна,че ще се оправиш!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”