Фолксваген Поло 1.9 SDI 1997 странен проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
Фолксваген Поло 1.9 SDI 1997 странен проблем
Здравейте колеги.Тука от известно време от няколко дена забелязах шум от предницата.Няма значение дали съм натиснал съединителя или не шума си го има и чак оказва влияние вътре в купето.На метал и пластмаса се чува а в обороти затихва и не се чува но на място започва с всеки изминал ден по силен да става шума и по силен.Мястото от където се чува е точно пред шофьорското място и все едно е от самото табло но съм сигурен,че не е.Легах под колата проверявах гърнетата от мека връзка до отзаде и никъде не опира да кажеш.Също така съм махнал отдавна катализатора и това го изключвам като опция.Вече незнам какво да права.Но като застанах под колата шумът г/д се чуваше или поне така аз си мисля между скоростната кутия и мотора, но според мен няма логика да е от там.Мотора го гледах чудих му се но ако пък бяха тампони на мотора щяха да ми окажат влияние на скоростния лост а той си е бетон.Моля помогнете...
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Фолксваген Поло 1.9 SDI 1997 странен проблем
Колега,кой е кода на мотора? Работата отива към съединител май...Някои модели са с демпферен съединител.Затова питам за кода на двигателя-по него може някои по-запознат колега да те ориентира...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фолксваген Поло 1.9 SDI 1997 странен проблем
AGD е номера на мотора но също така забелязах че набия ли по рязко спирачка спира шума докато не спре колата или пусна спирачката
Върни се в “Дизелови агрегати”