Здравейте! Предстои да се сменя автомобила и имам няколко въпроса които не са ми ясно.
Ще се търси комби, с бензинов двигател за газифициране, като варянтите са 1.8 125/1.8Т 150/ 2.3 150-170/. В крайна сметка ще се търси най запазена кола, но ако имам избор искам да знам към какво да се насоча. 4motion e плюс при двигателите с поне 150к.с..
1.8Т - Какви са основните главоболия и как се справя с газифициране. За разлика от ауди, тук има само един вариант на 1.8Т или бъркам? Каква е цената на нова/рециклирана турбина?
До колкото разбирам на този двигател VW не слагат 4motion, което е много тъжно :(
2.3 - Основни дефекти и разходи, как е на газ. Кой вариант е за предпочитане 150к.с или 170к.с.
кога е добре да се сменя верига (цена на верига с оптегач). Най вероятно ако се намери кола на 250 000км реални ще се наложи да се сменя веригата и затова се подготвям с информация от сега.
1.8 - най слабата кокошка от желаните... Пак търся основни проблеми и как се справя с газта.
Странно ми е, че този двигател има вариант 4motion и ми е много интересно как се справя, но си мисля, че тази комбинация ще е абсолютен умрелтак?
Не търся супер бегачка, в момента карам ауди C4 115 коня 93-та, което е същата тежест като пасата и кажи речи се справя с "бегачките"
по пътя с по грубо каране.
Благодаря предварително за отделеното време.
Избор на бензинов двигател Passat b5/b5.5.
Re: Избор на бензинов двигател Passat b5/b5.5.
Не карате ли пасати
??
Кажете на колко километра са сменя верига и колко струва с оптегачи и каквото е нужно?

Кажете на колко километра са сменя верига и колко струва с оптегачи и каквото е нужно?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
http:/.........................
Последна промяна от IvanMan на Пет 05 фев 2016 11:26, променено общо 1 път.
Причина: Без реклама!
Причина: Без реклама!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За всеки от тези двигатели има изписано тоМове във форума. Не може всеки, който пусне тема да му се снася наготово всичко.
- popeye
- Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
- Двигател: AMX 193hp 2771cc
- Контакти:
аз заложих на 2.8 и не съжалявам изобщо
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”