човек вземи си pioneer и ако не си доволен обвинявай мен.
P.S. били плюели и хвалели всички марки, а аз един срещо pioneer не видях
Какъв MP3 - player да си взема за колата?
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- mafiota^^^
- Автомобил: w124
- Двигател:
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Честито на всички горди притежатели на Pioneer 2800,2900 и всичките им производни,вие имате едни от най-некачествените плеъри на пазара в момента. Плеърите свирят много зле за парите си,много по- и от най-евтините модели на Sony и JVC. За да се уверите в това което казвам,пуснете си плеъра,натиснете пауза и усилете до край, шуми а?
Еми писал съм,ама кой да чете, Pioneer та Pioneer ето ви. Шума остава дори и като се вземе звука от изходите на предусилвателя. Дано поне с този пост спася някой от поредната набутка. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
_DIESEL_POWER_ написа:Честито на всички горди притежатели на Pioneer 2800,2900 и всичките им производни,вие имате едни от най-некачествените плеъри на пазара в момента. Плеърите свирят много зле за парите си,много по- и от най-евтините модели на Sony и JVC. За да се уверите в това което казвам,пуснете си плеъра,натиснете пауза и усилете до край, шуми а?Еми писал съм,ама кой да чете, Pioneer та Pioneer ето ви. Шума остава дори и като се вземе звука от изходите на предусилвателя. Дано поне с този пост спася някой от поредната набутка.
Няма да са плашиш и по-старите серии (1530,1600,1700...) и те бяха така.Недей да забравяш,че това са си интегрални усилватели и чудеса от тях не могат да се очакват.Дори и моя 5800 шуми малко,когато е на пауза и е усилен до края.Който иска хубава музика не се занимава с вградени усилватели

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”