Моят Пасат(ор) home-made edition В3 1.9 тд AAZ Rust in peace
- brazy
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.9TD AAZ 1993
- Контакти:
Re: Моят Пасат(ор) home-made edition В3 1.9 тд AAZ Rust in peace
От дълго време не съм писал ,а по пасате се работеше ,и ще продължава .Лекичко го бутнах в пропаста на РАТ стила ,и за сега ще го развивам в тази насока .Довечера ще ъпдейтна дневника като хората :Д
- brazy
- Контакти:
И така след датчици и простотии се стигна и до спирачките ,след като започна да не спира и въпреки възраженията на родителското тяло поръчах дискове и накладки

за монтирането се обърнах към двете ми ръце и се заиграх след работа,всичката галимация ми отне 2 часа без да бързам и го правя за пръв път.

а старите дискове и накладки бяха
:

това е от вътре ,външната страна беше по добре.След консултации поради задържане на дясното кололо
,раздвижването на водачите 4-5 пъти ,2 вида грес най накрая го оправих ...уж.Започна да пропада педала и да хваща ниско долу и се стигна и до смяна на спирачна помпа и след всичките съвети пак сам я смених. Е започна да спира тая кола малко повече има още какво да се желае.
После последва спокойно каране, без да пипам нищо по пасатора ,докато не почнх пак да разглеждам снимки на Р.А.Т. коли и.....
УДАРИ ме :

по двора има всякакви работи

След 2 седмично търсене на халогени баща ми ме изненада със 2 броя стари руски тракторови фара

Намерих пак в двора една патерица и всичко се качи на тавана :

След като маската беше напукана и не хубаво боядисана реших че стикербомб-а ще и прилегне

Свързах "халогените" и паснаха идеално

(тука са габарит и халоген взел съм реле което да ми гаси габаритите при включване на късите че се бъркат малко)
От тук нататък ще го развивам само в тази насока , издирвам си метална триколка малка да я вържа и нея отгоре и така.Мерси за вниманието

за монтирането се обърнах към двете ми ръце и се заиграх след работа,всичката галимация ми отне 2 часа без да бързам и го правя за пръв път.

а старите дискове и накладки бяха

това е от вътре ,външната страна беше по добре.След консултации поради задържане на дясното кололо

После последва спокойно каране, без да пипам нищо по пасатора ,докато не почнх пак да разглеждам снимки на Р.А.Т. коли и.....

по двора има всякакви работи

След 2 седмично търсене на халогени баща ми ме изненада със 2 броя стари руски тракторови фара

Намерих пак в двора една патерица и всичко се качи на тавана :

След като маската беше напукана и не хубаво боядисана реших че стикербомб-а ще и прилегне

Свързах "халогените" и паснаха идеално

(тука са габарит и халоген взел съм реле което да ми гаси габаритите при включване на късите че се бъркат малко)
От тук нататък ще го развивам само в тази насока , издирвам си метална триколка малка да я вържа и нея отгоре и така.Мерси за вниманието

- Johnsword
- Двигател: 1.8 RP1991
Сааамо маската идва малко претруфена, но пък това е въпрос на вкус. Радвам се,че си успял да се справиш със спирачките и помпата. Успех с РАТ-стайла и не прекалявай. 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Нали не пускаш тия тракторовите фарове като караш по пътя 

- brazy
- Контакти:
Още не ,не съм си играл да ги настойвам ,пробвах ги ама ми светят на 2 крачки от колата и не ме устройва така :Д
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тези фарове не са ли с Н4 крушка? Така както си ги сложил ако не се бъркам са на обратно от нормалното им положение.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Обърни внимание на стъклата как са им надписите.И ако са наобратно опитай да им завъртиш стъклата 

- brazy
- Контакти:
не не са със Н4 оригинално някаква дето е с две пъпки отдолу,като байонетна бяха ,аз им я слагах тази ,и това за стклата вече го направих ,да не кажа че ми беше първата работа ;) сега трябва само да си играя да ги настроя и да им лепна по една лепенка горе да няма разсейки и да е права линия и готово
- brazy
- Контакти:
И такааа битака го признавам 

започнах и да обединявам ВАГ групата

малко след това си спомних за Корадото от феста с кег-чето от хайникен и за 1 седмица направих малко напредък

Филтърчето е бая бюджетно ама колкото да ми начеше крастата.Очаквах да спъне малко стария пасат но обратно на очакванията ми колата започна да реагира мааалко по бързо в ниските и сега си подсвиркваме с турбинката
.Сега се чудя кога да хвана и да удължа маркуча за картерните газове и да му сложа едно малко филтърче и на него. За сега толкова и до нови срещи :)

започнах и да обединявам ВАГ групата

малко след това си спомних за Корадото от феста с кег-чето от хайникен и за 1 седмица направих малко напредък

Филтърчето е бая бюджетно ама колкото да ми начеше крастата.Очаквах да спъне малко стария пасат но обратно на очакванията ми колата започна да реагира мааалко по бързо в ниските и сега си подсвиркваме с турбинката

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Вчера вечерта ти присветнах на кръговото за АМ Люлин. Бях с Форда. Доста добра стойка вади пасатеца :)
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Стойкар е вярно, аз в петък сутринта го засякох в орландовци, задедно завихме на ляво по първа българска 

- brazy
- Контакти:
ти ли си бил колега ,аз помислих че някой се объркал:Д мерси :) иначе всяка сутрин колата завива там ,работя на борсата дето е малко по надолу :)