Голф 4 - Перка охлаждане, каква марка?
- taralion
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1600 AKL 1998
Голф 4 - Перка охлаждане, каква марка?
По-малката и деветвитлова перка ми е блокирала и съответно е стопила витлото от нагряване. Взех втора употреба и тя има едно чегъртане. В последствие ги разглобих и видях проблема. Между двата магнита има едни П - образни пластини, които ги фиксират. С течение на времето се чупят, явно от корозия и заклинват ротора. С една дума ще си взимам нова, но.... са над 200 лв. Има разни от 75, 114 лв. и т.н. Въпросът ми е каква да си взема на народна цена, която да ми върши работа и евентуално откъде?
- taralion
Re: Голф 4 - Перка охлаждане, каква марка?
Нещо в китайските сайтове са доста скъпички, та взех, че я поръчах в месно магазинче за 100 лв. Като я монтирам ще напиша отзиви. :)
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Не е за вярване, ама и Феби имат ментета, дано да си взел читава. Читаво Феби има 1 година гаранция - попитай в магазина, от който си я взел, за това. Иначе аз сигурно слагам по над 150-200 перки Febi не сезон на Голф 4 и не сме имали проблеми или рекламации. Колегата feniksgod преди време имаше оплакване от едни Febi-та, които не помня откъде беше закупил. Неговият проблем беше, че явно не са били балансирани като хората и като тръгнат, е имало доста вибрации на цялата маска отпред.
- taralion
Утре ще я вземам. Някакви външни белези за разпознаване на ментетата?
- taralion
Получих я за 104 лв. Беше добре опакована отгоре и отдолу в стиропор, а самата тя в найлонов плик. Кашона беше обиколен с тиксо с надпис "febi". Изглеждаше истински. :) Монтирах го и при въртене нямаше вибрации.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”