Голф 3 1.6 AEE 75хп Проблем с обороти при студен двигател
Голф 3 1.6 AEE 75хп Проблем с обороти при студен двигател
Здравейте, през изминалите 5 дена, през 2 от дните при сутрешно палене на студен двигател, голфа държи 1600 -1800 оборота в период от 3 - 4 минути докато загрее. Загрее ли няма никакви проблеми. Да мисля, че това е проблем или е от лошо гориво или не знам. За първи път ми прави така. Мнения?
Re: Голф 3 1.6 AEE 75хп Проблем с обороти при студен двигател
Като е студен двигателя няма проблеми, но ако е топъл и е на 1600-1800 тогава е проблем.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Имал съм такъв проблем с АЕЕ.Оказа се температурен датчик останал на 10 гр.От там работеше постоянно на "смукач" и държеше високи обороти.Иди да я закачат на една диагностика и ще си покаже от какво е.
Възможно е също и да смуче въздух от някъде.Ослушай се за свистене по всмукателните колектори.
Възможно е също и да смуче въздух от някъде.Ослушай се за свистене по всмукателните колектори.

Да но това се случва да кажем от 6-7 сутрини 2 пъти не всяка сутрин, ако е някакъв датчик то не би ли трябвало да се случва винаги при стидент старт сутринта ?
Последна промяна от IvanMan на Съб 20 фев 2016 13:16, променено общо 1 път.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”