извинявам се Е писна ми от смотаняци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sh
SPITFIRE абе момче ... ти четеш ли въобще мненията... виж че съм си обяснил какво стана .. само брат ти го изпуснах 
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dxd написа:Мда както каза Стоян важното е,че си добре и че фаровете са окКофти щеше да е ако единия е здрав,а другия счупен
Здравето на първо място 1 всичко друго ще се оправи.
А за фаровете едно от наи кофти нещата е да ти се счупи единия то по добре и двата та да знаеш че новите ше са еднакви ,дето да търсиш същия като стария
- SPITFIRE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: sh
longora написа:SPITFIRE абе момче ... ти четеш ли въобще мненията... виж че съм си обяснил какво стана .. само брат ти го изпуснах
Дълъг братле..къде си го писал това бе?И вземи си сложи най-после снимка на голфарата си на аватар..че да видят хората твоята бегачка..

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jd
Аре стига спами темата на човека .... Според мен трябва най-накрая да се спре продажбата на шофьорски книжки .... От такива малумници които не могат да карат и следователно не могат да си вземат изпита (и в следствие решават да си купят книжката) по пътищата ни всеки ден стават стотици катастрофи ... и леки и за жалост и тежки. Но просто тук няма нито закони нито може би полиция която да спре корупцята на ДАИ 
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ха
Как толкова много бе ...... тоя не би трябвало да може да си каже името, а е карал ... ебати изрода
То хубаво да пиинеш биричка докато хапваш ... е примерно тоя дето мене ме удари май беше пил една защото искара 0.37 мисля ... но на тоя трябва да му треснат много сериозна глоба ... А колега ти като каза че на АКТа ти пище че е бил с толкова алкохол.... на мен защо не ми дадоха копие от АКТа на тоя дето ме удари ... има ли вероятност да не са му написали АКТ ?
То хубаво да пиинеш биричка докато хапваш ... е примерно тоя дето мене ме удари май беше пил една защото искара 0.37 мисля ... но на тоя трябва да му треснат много сериозна глоба ... А колега ти като каза че на АКТа ти пище че е бил с толкова алкохол.... на мен защо не ми дадоха копие от АКТа на тоя дето ме удари ... има ли вероятност да не са му написали АКТ ?- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ха
не копие от акта е протокол за ПТП там го пишеlongora написа:Как толкова много бе ...... тоя не би трябвало да може да си каже името, а е карал ... ебати изродаТо хубаво да пиинеш биричка докато хапваш ... е примерно тоя дето мене ме удари май беше пил една защото искара 0.37 мисля ... но на тоя трябва да му треснат много сериозна глоба ... А колега ти като каза че на АКТа ти пище че е бил с толкова алкохол.... на мен защо не ми дадоха копие от АКТа на тоя дето ме удари ... има ли вероятност да не са му написали АКТ ?
-
kristian112
- Автомобил:
- Двигател:
zemon_CA9977AA написа:колеги чак днеска се зачетох по на дълбоко в протокола на КАТ и забелязах че тоя с реното е бил с 2.97 промила алкохол,тоя направо си пътник,а между другото въпреки голямото съдаржание промила алкохол тоя си говореше и се държеше нормално![]()
ти имаш ли каско ? ако да добре ! ако не - нали знаеш че застрахователя не покрива при алкохол ! т.е. по гражданска не става
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: jd
longora написа:Аре стига спами темата на човека .... Според мен трябва най-накрая да се спре продажбата на шофьорски книжки .... От такива малумници които не могат да карат и следователно не могат да си вземат изпита (и в следствие решават да си купят книжката) по пътищата ни всеки ден стават стотици катастрофи ... и леки и за жалост и тежки. Но просто тук няма нито закони нито може би полиция която да спре корупцята на ДАИ
Първо искам да изкажа съпричастноеаста си на колегата, защото наскоро имах подобен случаи.
Колкото до книжките напълно съм съгласен, че се дават ей така никакав закон няма но инструкторите и катаджиитйе в момента са под всякаква критика. Един приятел на изпита качва се в колата, слага колан, пали а тоя катаджията му изгасил колата и му казал " тея двамата преди тебе си платиха" , ти какво ще правиш ? Е това вече е пълно безобразие или плащаш 100 лева на ръка или те късат....... И докато ги има такива ПЕ*****И войната по улицата за жалост ще продалжава
Върни се в “ОФФ-Топик - други”