ivanovkbg написа:Нали той следи за натоварването на хидравликата-колкото по-натоварена е, да вдигне оборотите, за да не угасне колата, когато е на празен ход. По една или друго причина нещо се е развалил и сега от време на време или държи високи обороти на ПХ(1100-1200) или играят от 1300-1100. След като го откача всичко се оправя и в момента, когато го закача без никакво натоварване на хидравликата оборотите скачат на 1100 и пак си прави така.
Преди няколко месеца сменях датчика на хидравликата. В магазина струвал 130 лева. Аз го взех от морга за 30 :D
До автора на темата: Винаги при студен двигател като запалиш колата оборотите се вдигат на 1200 примерно и като поработи 1-2 минути си идват на мястото. Днес се позагледах да видя какво показва на моята. При топъл двигател 90 градуса, оборотите ми на газ и на бензин са на 800-850 :) Отивай да ти направят настройката. Между другото фобос италианска ли е? Останал съм с впечатление, че газаджиите работят най - много с италиански софтуери за настройка :)