по-скоро виж в какво състояние е алтернатора/четките/ремъка/ролката..
щом като пуснеш парното, яко, се получава голяма ел. консумация, и алтернатора запира мотора.. и падат оборотите.. и моторчето се опитва да ги оправи..
по-добре се весни при В1 или Никси да го разгледат за грешки у компиро.. и да видите там на място..
Проблем с автоматичния смукач или оборотите
- pb.7171.xt
- Автомобил:
- Двигател:
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с оборотите - РЕШЕН!
Така, бях на диагностика! Отидох във VW Сервиз, направиха ми диагностикаа, още щом казах за проблемите, майсторът се усмихна, така сякаш цял живот оправял играещи оборотчета. Та по сериозно, значи
отидох, разглоби ми половерчето, със спрей за карборатор почна да пръска, прочисти добре клапата за Лабадовата сонда (сто процента допуснах 6 правописни грешки в думата Ламбадовата) и.... пренастроиха ми оборотите и ми казаха, че са почистили клапата, била е силно замърсена, и проблема е бил от там. Казаха ми също, че компютъра няколо дни ще държи по-високи обороти, и след седмица ще се оправи, а ако не се оправи, да отида пак. И уви, първия ден 2000 оборота постоянно - изплаших се чак, втория ден 1800 третия 1600 и сега 1200 оборота, с нетърпение чакам да мине цялата седмица, за да се изравнят с нормалните и да пия една студена бира след успеха!
СИРЕЧ идете си на диагностика, обяснете на хората, и ще ви съдействат. Верно е, заплатата ми отиде - щото смених и дисковете и накладките на предните гуми, но .... не е лесно да имаш ПОЛОВЕРЧЕ!
Пичове, това е от мен - приятно и аварийно летене с половерчетата....
иии поздрави със зайчето от
http://www.topbg.org
отидох, разглоби ми половерчето, със спрей за карборатор почна да пръска, прочисти добре клапата за Лабадовата сонда (сто процента допуснах 6 правописни грешки в думата Ламбадовата) и.... пренастроиха ми оборотите и ми казаха, че са почистили клапата, била е силно замърсена, и проблема е бил от там. Казаха ми също, че компютъра няколо дни ще държи по-високи обороти, и след седмица ще се оправи, а ако не се оправи, да отида пак. И уви, първия ден 2000 оборота постоянно - изплаших се чак, втория ден 1800 третия 1600 и сега 1200 оборота, с нетърпение чакам да мине цялата седмица, за да се изравнят с нормалните и да пия една студена бира след успеха!
СИРЕЧ идете си на диагностика, обяснете на хората, и ще ви съдействат. Верно е, заплатата ми отиде - щото смених и дисковете и накладките на предните гуми, но .... не е лесно да имаш ПОЛОВЕРЧЕ!
Пичове, това е от мен - приятно и аварийно летене с половерчетата....
иии поздрави със зайчето от

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”