Пасат Б5 мнение за фарове
- Павлин.Пръвчев
- Автомобил: vw passat B5 TDI
- Двигател: ATJ-2000
Пасат Б5 мнение за фарове
Колеги някои има ли поглед за тези фарове.
Re: Мнение за фарове.Пасат Б5
Здравей колега,
Аз съм със същите фарове в момента. Така я купих колата. Добри са фаровете като цяло. Пластмасите са малко кекави и на скоро лепих със силикон отзад защото ми влизаше влага във фара и се замъгляваше. Мисля че винтовете от долу не пасват много много и ще трябва да се държи само на горните два . Надявам се да съм бил полезен
Аз съм със същите фарове в момента. Така я купих колата. Добри са фаровете като цяло. Пластмасите са малко кекави и на скоро лепих със силикон отзад защото ми влизаше влага във фара и се замъгляваше. Мисля че винтовете от долу не пасват много много и ще трябва да се държи само на горните два . Надявам се да съм бил полезен
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
Re: Мнение за фарове.Пасат Б5
Това са Sonar няма много добри отзиви от тях. Аз съм със DEPO при тях мигача е отделно от фара,но светят доволно от 5 години са. Най-добри са оригиналната HELLA с лупа на късите,но много трудно се намират за Б5 а и цената няма да е ,като на китайско/тайванските афтърмаркет .. Препоръчвам ако успееш да намериш Хела с лупа,да си вземеш такива,втора ръка са в пъти по-добри от гореспоменатите..
- deniz.alperov
- Автомобил: Passat B5 3B
- Двигател: VR5
Re: Пасат Б5 мнение за фарове
Надявам се тука да е мястото, но понеже и аз точно сега си купих такъв Пасат и искам да сменя фаровете, може ли някакъв линк който да дадете или да цъкам из Google.
- plameney
- Автомобил: Passat B5 1.6
- Двигател: ARM 2000
- Контакти:
Тези стават,ако им сложиш ксенон светят прилично.
http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=1322
http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=1322
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Тоя сонар и подарък да е няма го взема. Енджл айс-а е готин виж снимката ми, ама лупите ставан леш много бързо.