Колега, ако имаш компресор, не е лоша идея да ги питаш за пневматичния им такер...
Гледам пускат интересен ключ за джанти. Дано скоро дойде у нас:
http://www.lidl.de/de/ultimate-speed-ra ... el/p215523
Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Някой да има отзиви за тази дрелка, ще съм много благодарен :

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Много яка машина. Не отстъпва на марковите машини. Накарах шефа ми да ми купи. Обаче нещо зареждането се прецака, зарежда се за 5 минути и спира, обаче после и работиш 5 минути и тока свършва. Ако вадя батерията от зарядното на всеки 5 минути се зарежда добре, ама....
И шефа ми е загубил гаранцията........
И шефа ми е загубил гаранцията........
-
nanobanano
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
Купуваш една и ти дават бележка.После връщаш другата машинка с новата бележка,подменят ти я и ти връщат същата бележка.След това си искаш парите и връщаш едната машинка и си взимат бележката.Не е задължително всичко да става в един магазин.Така не ги и прецакваш много,все едно не е изгубвана бележката и си ползваш гаранцията.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно има и по-лесен начин. Така или иначе машинката не е моя, а на шефа ми не му се занимава. Пък и ако проблемът е в батерията е много вероятно гаранцията да не важи.
Сигурно е заминала батерията. Преди време се сблъсках с такъв случай. Оказа се заминал елемент 18650 от пакета. След като го смених нещата се оправиха. Т.е. батерията се зарежда вече за много по-вече от 5 минути, като съответно и винтоверта след заряда работи вече за много по-вече от 5 минути. Така е, защото общия капацитет на батерията отговаря на капацитета на най-слабия елемент в пакета. Проблема на тези акумулаторни машинки е именно най-често батерията. Затова и гаранционните условия при проблем с батерията са други. Иначе в сервиза им - Бушона, доколкото знам продават батерии, по спомен май бяха за 40 лв...
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Е колегата petko5 ако си го купи може да ти преснима бележката и си готов :)
Аз лично бях купил верта с кутията и го върнах. Върнах го, защото патронника хващаше от 2 мм най малко. За мене това е пробле. В този верт, сравнен с ударният на Лидл, има само една кутия, която неможе да хване нищо друго освен верта си.
Аз купих от ударните два броя от серията А1- макар че на патронника пише 2 мм, реално хващат и двата от 1,5- аз много го ползвам този диаметър. Единия е при Брато ми. Сега купих трети ударен В2 - не че удара е кой знае какъв, напротив със съчма е и е лабав, но го има. Този отива за вилата. Обаче патронника хваща от 2 мм. Купих си на Райдър от 1,5 и ще го сменя да ги ева тия.
Кутията от картон я преправям на кутия с дръжка и ключалка и хващам и резервна батерия вътре.
Реално и двата верта са 18 волтови, но този с кутията е на 2 ампера като разлика. Та зарядните им са различни като ватове и не може да се заменят защото едното от двете почва да прегрява. Иначе и двете батерии при заредено положение са -20,5 волта.
Аз купих от ударните два броя от серията А1- макар че на патронника пише 2 мм, реално хващат и двата от 1,5- аз много го ползвам този диаметър. Единия е при Брато ми. Сега купих трети ударен В2 - не че удара е кой знае какъв, напротив със съчма е и е лабав, но го има. Този отива за вилата. Обаче патронника хваща от 2 мм. Купих си на Райдър от 1,5 и ще го сменя да ги ева тия.
Кутията от картон я преправям на кутия с дръжка и ключалка и хващам и резервна батерия вътре.
Реално и двата верта са 18 волтови, но този с кутията е на 2 ампера като разлика. Та зарядните им са различни като ватове и не може да се заменят защото едното от двете почва да прегрява. Иначе и двете батерии при заредено положение са -20,5 волта.
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Дрелката е перфектна.Баща ми я ползва от 2 години някъде.Какво ли не е виждала,включително съм я ползвал и да си полирам джантите.Батерията държи доста.
-
phantom_
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
И аз го имам от предната промоция и съм доволен. Моя патронник си лови спокойно и1,5мм без проблем и кутията ми е пласмасово куфарче. 

-
koky_1
- Автомобил:
- Двигател:
Знам,че темата е за инструменти,но предположих,че тук бих получил най-коректен отговор,та искам да попитам дали някой е пробвал машинката за подстригване Silvecrest.
Ето тук я има: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1022
Благодаря.
Ето тук я има: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1022
Благодаря.
-
nanobanano
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
А спрея за почистване на спирачни апарати го дават и за дисковете.Никъде обаче не пише някакви предупреждения как да се използва.Значи ли че може да пръскам както си е паркирана колата и после да нямам проблеми при спирането?
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Това си е обезмаслител, нещо на спиртна основа и ще изветрее почти веднага щом напръскаш. Не би трябвало да имаш никакви проблеми. Можеш за проба да си пръснеш някъде другаде и да видиш дали стой мазно или изсъхва.
Днес има гедоре от 61 части за 45 лева, какво ви и мнението.
Ей така за любителска употреба става ли, и как се движат цените на такива комплекти, добре ли е тази цена!
Ей така за любителска употреба става ли, и как се движат цените на такива комплекти, добре ли е тази цена!
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добре си купи големия комплект инструменти ("гедоре") за 169 лева, когато го пуснат отново. Има доста инструмент в него, за любителски цели е добре. Все пак един път ще купиш, с любителско натоварване ще кара години наред.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”