Passat 4x4 Synchro?????
- deodriver
- Автомобил: Passat B7 DSG 4motion
- Двигател:
Re: Passat 4x4 Synchro?????
Вече и аз така се оплетох с този В5.5,дали е торсен или халдекс.Почти навсякъде пише,че е с Торсен и все се намира някой да каже,че е с Халдекс.Възможно ли е 5.5 да има и с двете системи?
-
- Автомобил: B 5.5
- Двигател: AVF 2001 4motion
Възможно е . Аз съм с 4motion = heldex = непостоянно зацепено 4х4 , при пробуксуване се задейства хелдекса и завърта задните колела , а synchro e постоянно зацепено 4х4
-
- Автомобил:
- Двигател:
На надлъжните мотори е торсен система, на напречните е халдекс система. Ако не знаете как ви е разположен и мотора-не сте за този форум.
4Мotion,4x4,синхро и куатро са търговски наименования при различните марки на ВАГ.
Много свободни съчинения сътворихте.

4Мotion,4x4,синхро и куатро са търговски наименования при различните марки на ВАГ.
Много свободни съчинения сътворихте.

Последна промяна от gancho на Съб 12 мар 2016 10:35, променено общо 1 път.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Боже
системата по пасат б5/5.5 е само тип торсен. Налдекс е по коли с напречните мотори . Всички надлъжни мотори, досега произведени са така
Е вече "чух" че има и надлъжни с някакъв миш-маш ( за последната и най-нова разработка на Алди говоря ). Голямо отстъпление за жалост ...
П.п. колегата ме е изпреварил

Е вече "чух" че има и надлъжни с някакъв миш-маш ( за последната и най-нова разработка на Алди говоря ). Голямо отстъпление за жалост ...
П.п. колегата ме е изпреварил