Passat B8 Alltrack
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B8 Alltrack
Страхотен ! На снимката дето е откъм муцуната ми прилича на дете което се е получило от родители BMW X5 и Audi Q7,взело е хубавите черти и от двамата, само дето е малко по-нисичко от тях 

- sisley88
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: ADY 2.0 1995
Голяма красота

- MK6 TDI
- Автомобил: 2016 VW GOLF R
- Двигател: EA888 GEN 3
Браво!!!. Красавец. Поздравления.
Как ми се иска и тука в изолираната Америка да я има тази кола и то със същият двигател.
Как ми се иска и тука в изолираната Америка да я има тази кола и то със същият двигател.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Уникална машина,само да те радва 

-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
На живо цвета е убиец. Видях колегата снощи.. 

- babyn4o
- Автомобил: Vw Golf 7 R 2015
- Двигател:
Честито колега много безаварийни км и със здраве да си я караш
.

-
- Автомобил: Alltrack
- Двигател: 2.0 TDI
- Контакти:
Благодаря на всички за пожеланията! На всички пожелавам да си поръчате колата нова със нещата, които искате.
Относно джантите, да и аз за това се притеснявах, но по малкия размер хич не ми харесваха а такива 18 цола нямат. Че поех риска, за сега внимавам повечко, но с нашите пътища е малко хазарт работата.
За цвета се притеснявах малко, тъй като не съм го виждал на мостра преди това, но като дойде останах очарован.. и доволен от избора. Особено на слънце е уникален.
Дисплея не дразни изобщо, има опция да се настройва нивото на отделните светлини в купето. Това е на 60% осветеност.
Относно Off-Road режима, пускал съм го 1-2 пъти, усеща се по-осезаемо само лека промяна в окачването. Но трябва да покарам повече по черни пътища за да усетя разликите.
Снимката е в Боженци
Относно джантите, да и аз за това се притеснявах, но по малкия размер хич не ми харесваха а такива 18 цола нямат. Че поех риска, за сега внимавам повечко, но с нашите пътища е малко хазарт работата.
За цвета се притеснявах малко, тъй като не съм го виждал на мостра преди това, но като дойде останах очарован.. и доволен от избора. Особено на слънце е уникален.
Дисплея не дразни изобщо, има опция да се настройва нивото на отделните светлини в купето. Това е на 60% осветеност.
Относно Off-Road режима, пускал съм го 1-2 пъти, усеща се по-осезаемо само лека промяна в окачването. Но трябва да покарам повече по черни пътища за да усетя разликите.
Снимката е в Боженци

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Честито! Това е ултимативния семеен автомобил, може всичко.