Оп, привет, прашляса темичката ама и такива работи се случват. Айде да се похваля (то не знам за хвалене ли е, защото пак мене чака ама все пак)

- почети всичко е набавено за спирачният ъпгрейд. Остана някой друг лагер и дреболии като цяло, отделно мисля и праговете да подменям, та и тях съм ги поръчал. Нямаше иначе удоволствието да е пълно ако всички части ги бях взел наведнъж, но нищо.. Другата седмица ще има сигурно ъпдейт.
- реших и мотора и горивната система малко да поиздухам от мизериите, събирани през годините. Колко е ефективно и аз не знам.. За добавката към горивото нищо още не мога да кажа, че инструкцията гласи да се смеси с 20 литра бензин и сега чакам да спадне, че оня ден догоре зареждах... Няма пълно щастие.

В бързината и един тройник си направих за датчиците за маслото.. Счупи ми се и едната ролка на водачите за ел. джамовете, та и комплект механизми набавих да има резервни..

Междувременно издирвам комплект опушени мигачи Хела за калниците и броните, та ако някой има налични или види някъде из виртуалното пространство нещо да "свирка".