VWGT написа:Тейзърът има основно възпираща функция, като го събориш в хола, после трябва да мислиш как да го изхвърляш ти.
А, като го гръмнеш в хола, може да го оставиш там да умре от раните си и да се разложи.
Да ти имам доводите!

VWGT написа:Тейзърът има основно възпираща функция, като го събориш в хола, после трябва да мислиш как да го изхвърляш ти.
forski написа:Точно поради тази причина няма никакъв смисъл да притежаваш огнестрелно оръжие, защото всички евентуални последствия от неговото използване ще рефлектират в/у теб. Единствения вариант да се опазиш или да минеш метър и да те скатаят е да си под пагон!
forski написа:Дори и за еднозарядния тейзър може да си купиш допълнителна касетка, която може да презаредиш за втори изстрел!
icoico написа:Знаеш ли кво, при сегашния строг разрешителен режим съм срещал доста хора с право да носят огнестрелно оръжие
group® написа:Иначе сериозно казано - това е едно от решенията!
дърт милиционер написа:Бяха изумени , че сме въоръжени. При тях обществото се възмущавало ако ходели въоръжени. Когато ги попитах - как ще се справят с въоръжен нападател .......те ми казаха - ОБЩЕСТВОТО ЩЕ НИ ЗАЩИТИ...
forski написа:Както бях написал мааааааало по-нагоре в темата, предпочитам да дам 3500лв. за кондензатор с батерия, отколкото да лежа 10 години в затвора, и да дължа 200-300 хил. за кръвнина ! А еднозарядния тейзър струва 1000лв. колкото хубав телефон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта