Благодаря на момчетата за добре свършената работа както винаги. Смяна на спирачна течност и антифриз, както и преди няколко месеца обслужване на климатика.
Отново благодарности на момчетата. Перфектно свършена работа по спирачките, дискове, накладки, течности. Както винаги професионално отношение, вежливо отговарящи и на най-тъпите ми въпроси и съвсем достъпни цени. Удоволствие е да се работи с вас!
Хайде отново да напиша мнение в тази тема. Посетих ги за смяна на радиаторчето за парното. Коректно отношение,бърза и качествена работа.Знаят какво са направили,може и снимки да качат. Резултата е отличен.
Крайно време е вече и аз да похваля сервиза, ползвал съм ги няколко пъти. Лекували са и двата автомобила в семейството ни. Много отзивчиви и коректни. Спокойно ми е когато оставям колата при тях. Поздрави.
Направихме пролетното събуждане на моето Поло - пистов ремък, масла и филтри. Вече нямам проблем със светещия ABS. След три посещения мога да кажа, че момчетата си разбират от работата и цените са повече от благоприятни. ,,, и съвет към следващите клиенти - носете си точни пари, колкото са ви казали, нито стотинка повече... иначе "ще се счупи колата!" :)
Още един доволен клиент, смяна на хидравлична течност, фреон и капилярна тръбичка. Добре организирани и спазващи точно часовете си, за разлика от някои други прехвалени форумни майстори, да не споменавам имена, че ще ми изтрият мнението :)