Интересува ме как мога да проверя дали дюзата на инжекциона работи. Дюзата е тази (BOSCH номер 0 280 150 651):

Проблемът с автомобила е, че работи перфектно на газ, но на бензин не иска да запали. Какво е направено до тук:
1. Сменена бензинова помпа (безмислена процедура тъй като, помпата си работеше перфектно (сега си имам резервна))
2. Проблем в бушоните няма (18, 15)
3. Проверка на двата маркуча към моното - налягане на бензин има, отива към моното и връща.
4. Разглобяване на моното - При махане на мебраната (МЕМБРАНА РЕГУЛАТОР НА НАЛЯГАНЕ) и подаване на контакт, има приток на бензин.
5. Слагане на мембраната и махане на дюзата - бензин отива във купола в който лежи дюзата.
6. Сипване на малко бензин около дюзата (при затворено моно без пластмасовия капак отгоре) - колата пали докато не изхаби бензина (2-3 сек) и гасне.
7. Смяна на дюзата от идентично моно + черното капаче отгоре и буксата - никаква промяна.
8. Изваждане на буксата от компютъра за 1-2 мин (в едно руско клипче видях след смяна на моното да го правят).
И така засега съм дал едната дюза на ултазвук, но ми се иска да знам дали има начин да проверя дали работи? При подаване на + и - от акумулатора дюзата цъка вътре.
Благодаря!