И естествено, огромни благодарности към организаторите за желанието и ентусиазма, сигурна съм, че не е лесно да се организира такова събитие!

CoZmO написа:Винаги може и по-добре! Догодина да е още по-яко! Много хубави Аудита и Шкоди, перфектни ФВ-та, хубаво настроение и много приятели. Догодина - три зали! :D
CoZmO написа:Догодина е годината на Рокото по китайския календар, така че е ред на Рокото. А Кади нямам, имам кабрио 1-ца, ще видим може и тя да е готова...
К.Одаджийски написа:
Иначе по темата, изключително е нивото на организация, особено при положение, че вече не организират автосалон
Blackpearl___ написа:Аз искам от името на СНЦ Шкода Форум-България (skoda-bg.com) да благодаря на организаторите, че ни предоставиха възможност да участваме в това прекрасно събитие. Какъв по страхотен подарък за първата ни годишнина :)
Blackpearl___ написа:Водещият. ..., догодина пак идвам за награди, да знаеш :)
Жоро Делчев написа:Страхотен фест за пореден път, напук на очакванията за липса на нови непоказвани автомобили, видях много добри екземпляри на световно ниво. Интересът и нивото се вдигат с всяка година за което поздравявам организаторите и участниците в това незабравимо събитие :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта