Здравейте колеги,
Появи се странен проблем с таблото. Досега не съм забелязвал нищо освен, че half fis дисплея гасне за секунди понякога, но за това се предполага лентов кабел. Днес след цял ден стоене запалих за да се прибирам и колата вървеше нормално с изключение на уредите (километраж, оборотомер, показател за ниво на гориво и за температура на водата), които си седяха на 0. Фис дисплея и часовника работеха, но дотам. После по време на карането се включиха докато не замръзнаха на някакви нива и останаха така докато загася колата и чак след 2-3 минути спаднаха до 0.
Потресен съм от тази кола. Възможно ли да е прословутия лентов кабел или е от компютъра. Тези дни са влажни и предполагам, че причината е някъде там, но не знам от къде да я почна.

Passat 5.5 1.8t AWT проблем с табло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 5.5 1.8t AWT проблем с табло
Здрасти колега от два дни и аз съм с точно същия проблем. Как да го оправя и къде, ако можеш да ми помогнеш
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
Re: Passat 5.5 1.8t AWT проблем с табло
Здравей,
Дадох го на майстор, който смени едно от захранванията му и сега работи нормално. Цялата работа му отне само 1 час. Възможно е да се нуждае и от припояване на спойки по него, но не става с всички табла - моето е с двойна платка, която е със спойки и от двете страни и няма как да ги припоя. Дано съм помогнал
Дадох го на майстор, който смени едно от захранванията му и сега работи нормално. Цялата работа му отне само 1 час. Възможно е да се нуждае и от припояване на спойки по него, но не става с всички табла - моето е с двойна платка, която е със спойки и от двете страни и няма как да ги припоя. Дано съм помогнал