ТЕХНОМАРКЕТ гр. Шумен арогантни!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
denyodeniz
Автомобил: Audi s4 b5 Avant
Двигател: 2700

Re: ТЕХНОМАРКЕТ гр. Шумен арогантни!

Мнениеот denyodeniz » Чет 31 мар 2016 22:05

Каквото почукало такова се обадило.Аз щото си водя монолог тук нали, сам си ги измислям?

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 31 мар 2016 22:10

denyodeniz написа:Благодаря за мненията ви.Оценявам ги все пак. Но България като родина ражда повече малцинства от колкото българи и не мисля, че вече има нужда да се пише с главна буква.Самата родина България гони навън родените и израстналите тук. Помислете пак като видите статистиката за последните 10г.

Хайде яхвай вятъра, метлата или каквото имаш!

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 31 мар 2016 22:12

denyodeniz написа:Благодаря за мненията ви.Оценявам ги все пак. Но България като родина ражда повече малцинства от колкото българи и не мисля, че вече има нужда да се пише с главна буква.Самата родина България гони навън родените и израстналите тук. Помислете пак като видите статистиката за последните 10г.

Всъщност, Родината ми си е много добра. Държавата обаче е твърде зле. И една от основните причини за това е, че малцинството към което принадлежиш ти, гласува масово за една една изключително крадлива партия.
ПП Въпросният, "колега" няколко пъти си позволява да обижда всички ни. Не е ли достатъчно това поне за предупреждение :gruebel

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 31 мар 2016 22:24

Човек, който не прави разлика между Родина и Държава... Не поглеждай назад и успех в странство...
:facepalm

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”