Колеги,
Ще може ли някой да ми изпрати линк с видео за смяна на цялата предна врата (самите панели брави огледала стъкла и т.н., знам как става, интересува ме сваляне на вратата от пантите и слагане на нова на пантите).
Приемам и предложения за сервиз в София, където могат да извършат тази процедура.
Благодаря!
Смяна на предна врата Голф 4
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Re: Смяна на предна врата Голф 4
Пантите на вратата са хванати с по 2 болта "еврейска звезда" един отвън и един отвътре (от към купето), което ме навежда на мисълта, че няма как да се свали вратата без да се свали арматурното табло.
P.P. Сменях радиаторче на парното, но не се загледах за тези болтове. Бяха ми виснали малко вратите, но ги оправих с "трупчета" и за това не се задълбочих.
P.P. Сменях радиаторче на парното, но не се загледах за тези болтове. Бяха ми виснали малко вратите, но ги оправих с "трупчета" и за това не се задълбочих.
-
- Двигател: 1.6
Мисля пантите да си останат на купето и да отвъртя болтовете откъм вратата.
Трябва ми схема или линк, за да видя дали има някакви тънкости при свалянето и поставянето, като регулировка поставяне и т.н.
Патрона знам как да го сваля, но не знам дръжката как се сваля.
Трябва ми схема или линк, за да видя дали има някакви тънкости при свалянето и поставянето, като регулировка поставяне и т.н.
Патрона знам как да го сваля, но не знам дръжката как се сваля.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
аз имах проблем като твоя с предна лява врата на бора.сменях и двете панти , като за долната се разглобява до ръчката за предния капак .не можах да откача кабелите от маншона ,защото някой специалист преди мен ги беше запоил неразглобяемо.
-
Аз панти няма да сменям.
Искам да сменя вратата, тъй като е ударена и не подлежи на ремонт. Оказа се че е била удряна и така е правена, че вече не може да се направи (освен с изрязване и заваряване на ламарина).
Искам да сменя вратата, тъй като е ударена и не подлежи на ремонт. Оказа се че е била удряна и така е правена, че вече не може да се направи (освен с изрязване и заваряване на ламарина).
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
затова съм ти написал ,че трябва да откачиш буксата ако я има при тебе.
-
Точно поради такива тънкости, като свалянето на кабелите и други, търся видео клип или пък доказал се сервиз.
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Те т'ва изтече от "тубата":https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+exchange+front+door+vw+golf+4
Надявам се да ти свърши работа.
Надявам се да ти свърши работа.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”