Golf VI 1.2 TSI шум/стържене, вибрация при по-висока скорост и маневра при изпреварване.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
netforce
Автомобил:
Двигател:

Golf VI 1.2 TSI шум/стържене, вибрация при по-висока скорост и маневра при изпреварване.

Мнениеот netforce » Нед 10 апр 2016 22:50

Здравейте колеги,

Собсвеник съм на VW GOLF VI 1.2 TSI, от скоро при по висока скорост около 120 км/ч, при маневра преди/след изпреварване се чува шум/стържене някъде от задните колела и лека вибрация във волана, това е за крадко и после шума изчезва, не винаги се появава.Карах колата във сервиз на VW, там я тестваха и не успяха да възпройзведат шума и казаха, след преглед, че няма на какво да отдадът този шум, и че най верояно е било нещо временно или е камъче и т.н. но шума/стърженето продължава да се чува и ме притеснява.
Затова реших да пиша във форума, дали някой друг колега не се е сблъсквал с подобен проблем.

Поздрави и благодаря предварително!

Потребителски аватар
KKamenov
Автомобил: Golf MK5
Двигател: 1.6 FSI

Re: Golf VI 1.2 TSI шум/стържене, вибрация при по-висока скорост и маневра при изпреварване.

Мнениеот KKamenov » Пон 11 апр 2016 13:15

Тези от VW сервиза са идиоти, но няма смисъл да навлизаме в тази тема... провери кората на калниците да не се е откачила... аз имах сходен проблем

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”