ако те устройва наистина обади се ! попитай!
ако имаш проблем с немски я имахме колега от форума "Брезел" който жиивеее в ДЕ.пиши му на лични.
ако не стане пиши ми на лични на мен.Ще юрна моята да съдейства с немския си !

Бесен съм на обявите в Mobile.de
-
- Автомобил:
- Двигател:
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи от около 1 месец търса г3 в германия. Харесвам си някои в мобилето и пращам човек и като отиде.........................става страшно няма нищо общо с това което е в интернет . А иначе 30еуро струва връщането на километража. Все пак е на 9 год едва ли е карана по 10 000 км на год. Пращаи човек да я гледа на место внимателно. И като се обаждаш намери си човек с перфектен немски щото тея като видат че неговориш добре и затварят телефона идиоти пълни
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Брабусе, много пари са според мен. Иначе на снимка изглежда много добре.
Да спомена малко неща извън темата(или пък точно по нея) :
Обаждам се от доста време на разни използвани кондоми с цел покупка -> та значи на повечето дето се обаждах на снимката колата е слънчева, малко километри и т.н. -> голяма заблуда ( снимките са отпреди удара или градушката)
От Инголщат звъня на някакъв в некво село на двеста и кусур километра в едната посока ->ок е всичко идваите , може да се договорим за цената....... биеме път двама човека, дизел... това-онова -> да ама не -> колата вместо да 90к.км. на 190к.км. , вратите -> една-нагоре друга-надолу ..... и като капак на всичко мръшляка разправя мога да ви сваля дваисе евра ...... как не го качих в багажника, още незнам....
Да спомена малко неща извън темата(или пък точно по нея) :
Обаждам се от доста време на разни използвани кондоми с цел покупка -> та значи на повечето дето се обаждах на снимката колата е слънчева, малко километри и т.н. -> голяма заблуда ( снимките са отпреди удара или градушката)
От Инголщат звъня на някакъв в некво село на двеста и кусур километра в едната посока ->ок е всичко идваите , може да се договорим за цената....... биеме път двама човека, дизел... това-онова -> да ама не -> колата вместо да 90к.км. на 190к.км. , вратите -> една-нагоре друга-надолу ..... и като капак на всичко мръшляка разправя мога да ви сваля дваисе евра ...... как не го качих в багажника, още незнам....
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
В мобилето наблюдавам, че почтти всички интересни обяви са много измислени. В момента търся кола след 2001-2 година за около 15-20000лв. Гледам основно пасати 5.5, ауди а6, БМВ 5, Шкода Октавия и подобни. За няколко пасата на съмнително ниска цена влизах в контакти с продавача и все се оказваха типове уж в Ирландия живеещи, където им било неудобно да карат коли с ляво управление и ги продават за по 5000 евро. И в момента, в които им кажа окей пращам човек да я види колата и почват едни въртели, аз мога да я докарам.....ама трябва да съм сигурен, че имаш парите, аз мога да я изпратя.... некви пълни простотии. Последния примерно беше в Италия за 4800 евро пасат комби 2002-3 1.9ТДИ с всички екстри и аз му викам на продавача, че мога на другия ден да пратя познат да види колата и ако всичко е ок да я капарира и после да отида аз да си я взема и той почна некви глупости да пише, че в момента бил на бизнес трип в Ирландия и трябвало да се върне, но за да се върнелл трябвало да му докажа, че имам парите, да направа превод от мое име на името на мой роднина и некви такива глупости и да му покажа платежното нареждане и ако съм го направил после той лично щял да докара колата - пълни глупости, аз му викам ще ти дам банкова гаранция няма да се плашиш........ Общо взето това се случва вече с над 10 обяви, в които се вглеждам, вече като видя ниска цена и страхотна кола, изобщо не се занимавам да си губя времето. И при всички историите са подобни, незнам какви измами въртят и как им се връзва изобщо някои, щото имаше и случай с пари напред дето искат...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
astragt написа:...
Погледни, имаше една тема, дето DragoGT я беше пуснал, там е подробно написано за измамите с уникалните автомобили, и всичките са по Ирландия, Англия, и всичките искат да се пращат пари по Уестърн Юниън или друг начин за бързо разплащане, уж на твое има, ама колегите казаха 100 начина да си ги изтеглят и да пиеш по една студена вода... Бягайте далече

- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
dobrinb написа:astragt написа:...
Погледни, имаше една тема, дето DragoGT я беше пуснал, там е подробно написано за измамите с уникалните автомобили, и всичките са по Ирландия, Англия, и всичките искат да се пращат пари по Уестърн Юниън или друг начин за бързо разплащане, уж на твое има, ама колегите казаха 100 начина да си ги изтеглят и да пиеш по една студена вода... Бягайте далече
Сега ще му потърся темата, че ми е много интересен въпроса как точно извършват измамата изродите гадни!
А и наистина на всички уестърн юниън не им излиза от устата.
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
brabus написа:Абе не е някой лев отгоре.Според мен 7 500 евро е съвсем нормална цена за читаво GTI 1998~1999 г. сложи докарване, регистрация, обслужване и то си стана 18 000 лв.
П.П. Май се виждам вече окончателно с Koni, ксенон и др. екстри на моята.
Колега, аз бих те съветвал да отидеш да си я вземеш. Колата изглежда добре. Ако имаш познат там близо до този град го накарай да мине да я погледне. Хубаво си е написал всичко. И аз мисля, че е сменил на 99.999 за да излиза и на търсене на кола под 100 000 - така ще я видят и по-големи навитаци и ще я продаде по-бързо защото е запазена. Честно да ти кажа, такава кола и аз си търся и скоро може и аз да се запътя към немско

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”