--------------------------------------------------------------
Развитие по темата.
Решихме днес да го прегледаме но без особен успех. Сложихме бушона и за наш късмет утечката вече я нямаше. 30мин отваряне/затваряне на врати, разместване на кабелите в маншоните и нищо. Вече бях решил да се отказвам и си викам чек да ударя по пода. Удри два песника в пода дето е модула и хоп утечката се показа

Покаже се за 2-3 сек. и изчезне, а като го удариш пак се показва. Махнах прага и бръкнах под мокета да видя дали е мокро но всичко си беше сухо. Мърдах всички кабели около модула но нищо, утечката я имаше само като го удариш. Реших че вероятно ще е нещо в самия компютър и се съмнявах че ще успея да го оправя дори и да го извадим.
Другата седмица ще го караме на сервиз и ако присъствам ще пиша какво е станало.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И така днес собственика закара пасата на сервиз. Аз не успях да отида с него но ето какво са му казали.
Оставил им колата за няколко часа и като се върнал му казали че това е нормална утечка за тези пасати. Попитах го колко са премерили и тои ми казва 0,5А. Отидох и отново нямаше утечка. Ударих отново в пода и хоп рипна на 0,70А за около 3 сек и пак спадна

То като се замислиш и на мен да ми треснат един и аз ще получа утечка
Тази седмица може би ще го караме на друго място.
П.П: В сервиза му казали че под акумулатора има една тапа през която се оттича водата. Когато се задръсти водата отивала в компютъра. При нас тапата си беше идеално чиста. Та който има проблем с вода в краката може да провери тази тапа